Home Algemeen Ontwerp nu je eigen Brustor lamellendak

Ontwerp nu je eigen Brustor lamellendak

0
Ontwerp nu je eigen Brustor lamellendak

Ekstravert heeft producten op de markt gebracht die het buitenleven veraangenamen. Zonweringen en lamellendaken van het merk Brustor is bij deze zonweringspecialist hét product wat in de collectie te vinden is. Kenmerkend voor Brustor is de duurzaamheid, de hoogwaardige kwaliteit en het altijd bij elke woning kunnen toepassen. De zonweringsproducten die u kunt vinden in het assortiment zijn:

Screens

Screens worden gebruikt, direct aan de buitenzijde van de ramen. Alle screens zorgen ervoor dat de zonnewarmte buiten blijft en de koelte binnen. Bijna al de screens van Brustor zijn verkrijgbaar in 5 gangbare kleuren.

Zonneluifels

Alle zonneluifels van Ekstravert voldoen aan de Europese normen van windresistentie. De Elite zonneluifel B25 heeft een uitval van 3.75m. en is voorzien van knikarmen. De meeste zonweringsmodellen zijn geschikt voor een modern huis. De zonneluifels geven een woning een eigentijdse look.

Zonneluifel met volant

Aan de voorzijde van de luifel wordt een volant bevestigd, die u tegen een laagstaande zon beschermd.

Verandazonwering

Speciaal ontwikkelde zonnewering voor de veranda.

Terrasscherm in de vorm van een pergola

Een terrasscherm wat steunt op laterale geleiders en twee palen. Bijzonder geschikt voor in de horeca.

Brustor lamellendak

 

Een zonweringsdak van lamellen, is een geweldig product, omdat de zoninval naar eigen behoefte kan worden geregeld. Terrasoverkappingen in de vorm van een lamellendak zijn niet meer weg te denken en laten een moderne, strakke vormgeving zien. Een lamellendak kunt u, met de handige tool die op de website van Ekstravert te vinden is, naar eigen inzicht ontwerpen. Basiskleur, lengtes en breedtes kan allemaal geregeld worden om uw eigen designer lamellendak te creëren. Wilt u gebruik maken van screens dan kunt u deze via de tool aanbrengen. Een simpele manier om uw eigen Brustor zonwering te ontwerpen. Is het ontwerpplan klaar, dan kunt u een foto van eigen tuin uploaden en het 3D ontwerp in de tuin zetten. U ziet direct of het gewenste ontwerp in uw tuin en bij het huis past.

Kijk voor alle mogelijkheden van zonbescherming op de website.

 

 

 

Vorig artikel Tijd voor een nieuwe auto? Heb je hier al eens aan gedacht?
Volgend artikel Het belang van een brandmeldinstallatie
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!