Home Algemeen Organiseer een leuke avond met je vrienden

Organiseer een leuke avond met je vrienden

0
Organiseer een leuke avond met je vrienden

Zo nu en dan ben je echt even toe aan een gezellige avond. Je bent al dagen achter elkaar hard aan het werk en je hebt gewoon zin om met jouw vrienden een gezellige avond te hebben. Je kunt dan natuurlijk verschillende leuke dingen gaan doen. De eerst stap voor het organiseren van deze dag is het uitnodigen van jouw vrienden. Denk even goed na over wie je allemaal wilt uitnodigen. Om het makkelijk te maken kun je deze mensen allemaal even samen in een app groep gooien en hierin kunnen jullie vervolgens overleggen. Wie weet hebben andere mensen wel hele leuke ideeën. Je moet dan ook even gaan nadenken over een locatie. Dit kan in principe gewoon bij iemand thuis, maar je kunt bijvoorbeeld ook voor een avond een leuk huisje huren ergens en daar met iedereen ingaan. 

Bedenk wat je wilt gaan doen

Als je een locatie en datum hebt geregeld dan is het tijd om na te gaan denken over wat jullie willen gaan doen. Je kunt hier super veel voor bedenken. Je kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om een powerpoint avond te houden. Hierbij bereidt iedereen een powerpoint voor en op de avond zelf gaat iedereen deze presenteren. De powerpoint is vaak erg grappig en kan zorgen voor leuke gesprekken. Je kunt er ook voor kiezen om een avond te doen waarbij iedereen zich verkleedt als iets. Dit kan zijn hun favoriete superheld of iets wat begint met de eerste letter van hun naam en ga zo maar door. Het is vaak ook leuk om iedereen een eigen cocktail te laten voorbereiden. Zo weet je zeker dat er ook een heleboel lekkere drankjes zijn op het feestje. Als je geen zin hebt in alcohol dan kun je ook een cocktail zonder alcohol doen of gaan voor alcoholvrij bier.

Ga op zoek naar inspiratie

Als jij moet gaan nadenken over welke cocktail jij wilt maken dan is het slim om even inspiratie op te doen. Online zijn super veel leuke voorbeelden te vinden van cocktails. Op de website van fentimans kun je ook veel leuke ideeën zien. Fentimans is een bedrijf dat heerlijke drankjes maakt. Deze drankjes zijn heerlijk om los te drinken, maar ze zijn ook perfect om te gebruiken in cocktails. Neem zeker eens een kijkje en wie weet kom jij wel het perfecte recept tegen.

Organiseer leuke spelletjes

Als laatst is het leuk om de avond een beetje te vullen met allemaal leuke spelletjes. Ook hiervoor is veel te vinden online. Neem zeker eens een kijkje en maak een lijstje met allemaal dingen die leuk zijn om te doen die avond.