Home Reizen Osprey backpacks: customiseer jouw perfecte backpack!

Osprey backpacks: customiseer jouw perfecte backpack!

0
Osprey backpacks: customiseer jouw perfecte backpack!

Heb je er altijd al van gedroomd om een rondreis door de Verenigde Staten te maken? Of wil je voor een paar maanden gaan backpacken in Australië of een lange reis maken door Azië? Op zo’n reis heb je niet echt een vaste stek. Omdat je telkens op een andere plek terechtkomt en maar een korte tijd in een hostel of dergelijke slaapt, zal je nooit echt een basis hebben van waaruit je leeft. Je zult dus de meeste tijd uit een tas leven. Dat went vanzelf en hoeft geen probleem te zijn, als je ervoor zorgt dat je een goede rugzak vindt! Een goede kandidaat hiervoor zijn Osprey backpacks.

Over Osprey backpacks

Osprey backpacks heeft een enorme collectie aan verschillende backpack modellen. Er zijn verschillende lijnen, bijvoorbeeld voor mannen en vrouwen. Ook zijn er verschillen in de modellen van Osprey backpacks, het gewicht, de grootte, noem maar op! Er zijn bijvoorbeeld de lijnen Ariel, Atmos AG, Aura en Aether. De Ariel en Aura modellen zijn vooral op vrouwen gericht, maar de Atmos AG en Aether modellen meer voor mannen. De Ariel en Aether modellen zijn voorzien van een rugpaneel wat zorgt voor goede ventilatie om een zweterige klamme rug te voorkomen. Dit is voornamelijk handig als je naar een warm land gaat, of bijvoorbeeld veel gaat klimmen of hiken. De Aura en Atmos modellen hebben een harness met een gewicht dragende band en een verstelbare heupband, wat het een stuk comfortabel maakt om de grote Osprey backpacks te dragen.

Alle Osprey backpacks hebben toch iets gemeen: elke Osprey backpack is een top-lader en ze hebben een elastisch voorvak, wat het makkelijk maakt om je spullen handig in de delen. Zo stop je al je kleren in het grote vak, maar kun je wel gemakkelijk bij je telefoon, portemonnee en reisdocumenten als dit nodig is, zondr dat je je hele tas hoeft te doorzoeken.

Osprey backpacks bestellen

Als je alle Osprey backpacks online hebt vergeleken, hebt besloten welke lijn en welk model het beste bij jou, je reis en je benodigdheden past, wordt het tijd om een van de Osprey backpacks te bestellen! Online vind je de gehele collectie, waarbij je makkelijk kunt sorten op een van de lijnen, de hoogte, inhoud, het beschikbare gewicht en de maat van de tas. Ook zijn er nog bepaalde eigenschappen die per model weer verschillen, zoals verstelbare banden, waterbestendigheid, een regenhoes en de eerder genoemde rugventilatie. Dan zijn er van veel modellen ook nog eens veel verschillende kleuren beschikbaar. Kortom: de Osprey backpacks zijn er voor iedereen!

Vorig artikel Beleggen kan een lucratieve bezigheid zijn
Volgend artikel Ontdek het prachtige Zwitserland
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!