Home Reizen Reistips voor: voor, tijdens en na het vliegen!

Reistips voor: voor, tijdens en na het vliegen!

0
Reistips voor: voor, tijdens en na het vliegen!

Lekker op reis, op weg naar de mooiste bestemmingen maar dan moet je natuurlijk wel even 10 uur in het vliegtuig zitten. Dit verschilt natuurlijk per bestemming maar als je bijvoorbeeld naar de Malediven wil gaan, ben je zo 14 uur onderweg! Een tripje naar Zuid-Africa kost je ook al snel 12,5 uur! Daarnaast moet je ongeveer 1,5 uur voor en na de vliegreis meerekenen (denk aan inchecken en dan wachten en wachten op je koffers). Nu is het natuurlijk niet te bedoeling dat je 15+ uur niets aan het doen bent. Daarom geven we de allerleukste en beste tips die er voor zorgen dat de tijd voorbij vliegt!

Drinken, chips en Netflix

Volgens mij hoeven we niets meer te zeggen, toch? Gelukkig weten wij door ervaring dat er een aantal dingen zijn waar je altijd even op moet letten! Soms wil je liever niet in het buitenland (of zelfs in Nederland) openbaar gaan streamen (bijvoorbeeld netflix). Best VPN zorgt ervoor dat je lekker privé kan netflixen en geen last hebt van geografische blokkades waardoor je minder content kan bekijken omdat je in een ander land zit! Een VPN is dus super handig want hierdoor zorg je ervoor dat je vanuit een andere locatie Netflix kijkt. Benieuwd welke VPN het beste is? Check dan deze VPN review!

Spelletjes en plezier

Ben je met meerdere onderweg? Ga is wat leuke spelletjes doen! Hieronder hebben we een aantal spelletjes die onderweg in het vliegtuig kan doen met zowel bekenden of onbekenden! 😁

  • 4 pics 1 word
  • Angry Birds
  • Minecraft

Dit zijn spelletjes die heerlijk lang bezig kunnen houden! 4 pics 1 word kan je zowel zelf maken als via een app. De 1 zoekt de plaatjes bij elkaar en de ander moet raden wat deze plaatjes met elkaar gemeen hebben. Dit betekend dus voor allebei even wat denkwerk maar uiteindelijk wel super leuk!

Angry birds kennen we natuurlijk allemaal, er zijn tegenwoordig zoveel versies en levels dat het niet anders kan dan dat je gemakkelijk een paar uur achter elkaar kan spelen!

Minecraft is misschien wat voor de jongeren maar als je er eenmaal een beetje handig in bent geworden dan bouw je volledige dorpen en kastelen! Van je eigen boerderij opzetten tot een koningshuis! Eigenlijk heel simpel, blokken bouwen. Net als vroeger maar dan op je smartphone!

Schrijven, herinneringen, bucket list

Wanneer je op vakantie gaat is het geweldig om vooraf op te schrijven wat je graag wilt doen of moet gedaan hebben wanneer je weer terugvliegt. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een bucket list! Of ben je al op de terugweg? Schrijf dan alles op wat je het leukste vond zodat je later die herinneringen kan terug halen.

Hopelijk gaat de tijd hierdoor wat sneller en heb je niet door dat je zo lang onderweg bent. Daarnaast vinden wij dat de vakantie begint wanneer je de deur achter je dicht doet thuis, dus maak ook van de reis een feestje!

Vorig artikel Voorbereid naar de Malediven!
Volgend artikel Een heerlijke tijd vind je op Texel. Waarom? Lees dit!
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!