Home Algemeen Strandstoel: ik lig niet meer in zand

Strandstoel: ik lig niet meer in zand

0
Strandstoel: ik lig niet meer in zand

Zon, zee en strand. Ik ben er dol op. Maar ja, zo af en toe ondervind ik toch wel wat problemen als ik probeer te genieten van een heerlijke dag op het strand. Een tijdje geleden had ik de hele dag op mijn handdoekje in het zand gelegen. Zon op mijn huid, de golfslag in mijn oor. Heerlijk. Maar ja, er komt een punt dat je naar huis moet. En toen moest ik vanaf het zand opstaan. Vroeger, naar mijn idee toch niet heel lang geleden, sprong ik overeind, pakte alles in en was weg. Nu was ik stijf, deed overeind komen pijn en zag ik als een berg op tegen de terugtocht. Nee, dit moest anders. De volgende keer zou ik een strandstoel huren. Zo gezegd zo gedaan. Maar nog los van het feit dat er helemaal geen stoelen meer waren tegen de tijd dat ik via files en parkeerproblemen op het strand was, vond ik het ook nogal duur. Kon ik niet op een andere manier aan een strandstoel komen? Ja, dat kon dus. Ik heb gewoon een strandstoel gekocht. En ik ben er reuze blij mee.

Strandstoel overal mee naartoe

Vroeger had je zo’n tv programma waarin ze een stoel overal mee naartoe namen. In die stoel namen dan overal in het land bijzondere mensen plaats. Zo is het nu dus ook met mijn strandstoel. Die gaat echt overal mee naartoe. Alleen ben ik wel de enige die erin zit, dat is het verschil. Hij gaat natuurlijk mee naar het strand, maar ook op vakantie en zelfs naar dagjes uit in het bos of zo als we heerlijk onder de bomen van de stilte gaan genieten. Want zo’n strandstoel zit heerlijk en hoewel ik vroeger vaak op de grond lag, vind ik dit nu veel beter. De stoel weegt weinig en is makkelijk opklapbaar en hij past achterin de auto dus wat wil je nog meer. Ik lig dus niet meer in het zand.

Fleurige keuzes

Een strandstoel uitzoeken was trouwens nog een heel gedoe. De lopers van de stoelen zijn allemaal zo leuk en fleurig. Als je geen zomer in je bol hebt dan krijg je dat wel door naar al die leuke motieven en streepjes te kijken. Ik had er echt moeite mee om er één te kiezen. Gelukkig wilde mijn vriend er ook wel eentje dus kon ik er twee uitzoeken. Dus al met al is een strandstoel heel handig om te hebben. Heb jij er al een?

Vorig artikel 4 Handige tips voor je eerste backpackreis
Volgend artikel Voorbereid naar de Malediven!
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!