Home Algemeen TV liften voor het verbergen van je TV in je bed

TV liften voor het verbergen van je TV in je bed

0
TV liften voor het verbergen van je TV in je bed

Tegenwoordig is het helemaal normaal om een televisie te hebben in je slaapkamer. Entertainment is nu overal. Echter is het niet altijd wenselijk om tegen zo’n grote TV aan te kijken als je hem niet gebruikt. Daar weet ik wat voor: TV liften. En dan het liefst aan het voeteneinde van je bed. Waarom? Omdat je namelijk televisie kunt kijken vanuit je bed wanneer het je uitkomt. En je hoeft niet de televisie aan de muur te monteren of andere lastige constructies. Je kijkt nooit meer tegen je televisie aan als het niet hoeft.

TV liften maken indruk

Als jij bent van een luxe levensstijl, dan spreken TV liften je zeker aan. Je ziet ze ook wel eens in films in de rijke villa’s. Als je denkt dat TV liften duur zijn, dan valt dat reuze mee. Ze kosten namelijk minder of evenveel als je televisie. Dus ook jij kunt een luxe levensstijl hanteren zonder al te veel geld uit te geven. Je maakt indruk op iedereen die langskomt. TV liften zorgen overal voor een strakke uitstraling, of het nou in je slaapkamer aan je bed is of in je huiskamer. Als indruk maken op anderen voor jou niet belangrijk is, is een TV lift alsnog handig voor in huis. Zo zijn TV liften fijn voor diegenen wiens huis in een bepaalde stijl is, zoals alles vintage. Dan is het een oplossing om de televisie te kunnen verbergen. Ook als je kinderen hebt kun je een TV lift nemen, zodat ze niet per ongeluk de televisie omstoten als alleen de oppas er is.

Functionaliteit

TV liften laten de televisie dus verdwijnen, maar dat gebeurt natuurlijk niet magischerwijs. Een TV lift beschikt over een schuifmechanisme, wat de televisie in de ruimte eronder doet schuiven. TV liften werken elektrisch, en je krijgt er een afstandsbediening bij om hem van een afstandje nog te kunnen bedienen. Een TV lift kan veel gewicht aan, dus zelfs jouw zware bakbeest van een televisie kan op een lift geplaatst worden.

Passend

Let wel goed op de VESA maat van je televisie bij het kijken naar TV liften. De uitspraak ‘op ieder potje past een dekseltje’ is ook waar voor een TV lift. De VESA maat is de afstand tussen de aanhechtingsplaatsen achterop de TV. Probeer eens een TV lift en je zult versteld staan!

Vorig artikel Nieuwe technologieën in de huiskamer
Volgend artikel Crossbody tassen: je handen vrij en toch elegant
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!