Home Algemeen Crossbody tassen: je handen vrij en toch elegant

Crossbody tassen: je handen vrij en toch elegant

0
Crossbody tassen: je handen vrij en toch elegant

Je hebt altijd wel een tas bij je. Voor je sleutels, je mobiel, je portemonnee, je autopapieren, je zakdoekjes en natuurlijk voor je lippenstift. Maar zo’n tas kan ook flink in de weg zitten. Hij glijdt steeds van je schouder en eigenlijk is ‘ie daar ook te zwaar voor. Je krijgt last van je nek en je blijft dat ding van de grond rapen. In je hand houden is ook niet altijd een optie, want dan heb je nog maar een hand over om je kinderen te temmen, de boodschappen te doen en, op feestjes, je glas en je hapje vast te houden. Nee, het leven van een tassendraagster gaat niet over rozen. Maar dan zijn daar de Crossbody tassen. Crossbody tassen geven je meer vrijheid en zijn toch elegant.
Crossbody tassen

Crossbody tassen zijn er in verschillende maten

Wil je een tas voor alleen je mobiel, je lippenstift en je sleutels? Of wil je een tas voor alle babybenodigdheden? Voor allebei de soorten kun je Crossbody tassen aanschaffen. En natuurlijk voor alle maten die daar tussen zijn. Ook bijvoorbeeld voor je laptop of voor het sporten. Als gewone handtas of als clutch. Crossbody tassen zijn er echt in alle soorten en maten. En in allerlei kleuren en materialen. Want ook Crossbody tassen moeten natuurlijk matchen met je outfit. Dat is logisch.

Crossbody tassen nemen de druk weg van je schouder

Heb je altijd een tas aan je ene schouder hangen? Dan ga je versteld staan van hoe fijn Crossbody tassen dragen. Je draagt zo’n tas dus met de band diagonaal over je lijf. Hierdoor wordt het gewicht beter verdeeld en glijdt de tas niet op de meest onhandige momenten van je schouder. Door een Crossbody tas te gebruiken zal je schouder meer ontspannen zijn en dus je nek en je rug ook. Geen spierpijn meer na een feestje of een dag de stad in!

Waarom Crossbody tassen en geen rugtassen?

Een rugtas, ja, da’s een leuk ding voor als je gaat backpacken of naar school gaat. Maar echt elegant zijn die dingen niet. Plus dat je de hele tas van je rug moet halen om er iets uit te kunnen pakken. Crossbody tassen zijn veel handiger en natuurlijk veel eleganter. Je hebt de tas links of rechts naast je heup hangen en kunt er gemakkelijk bij om je autosleutels of je mobiel eruit te vissen. Ook het gevaar van zakkenrollers wordt met zo’n tas een stuk kleiner.

Vorig artikel TV liften voor het verbergen van je TV in je bed
Volgend artikel Handtassen schoonmaken in 4 stappen
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!