Home Algemeen Goede vergaderlocatie boekt meer resultaat

Goede vergaderlocatie boekt meer resultaat

0
Goede vergaderlocatie boekt meer resultaat

Soms zit je even vast – met school, privézaken, of op je werk. Zeker nu het einde van het werkjaar nadert en de zomer in zicht is, is het makkelijk om snel in een dipje te komen met je creativiteit en je productiviteit. Merk je dat jijzelf, je collega’s of degenen die je bijvoorbeeld trainingen geeft wat meer afgeleid beginnen te raken of minder enthousiast zijn? Ga eens op zoek naar een inspirerende nieuwe vergaderlocatie! Nog even een eindsprintje voor je op vakantie gaat, zodat je met een goed gevoel en zonder zorgen de zomer in kan, en je collega’s met geregelde zaken achterlaat. Een mooie vergaderlocatie brengt iedereen net dat beetje buiten zijn comfortzone waardoor men meer zijn best doet, nieuwe ideeën krijgt en zelfs na de vergadering nog harder door blijft werken!

Vergaderlocatie is overal

Door heel Nederland zijn prachtige inspirerende locaties te vinden voor jouw meetings, vergaderingen en trainingen. Iedere bijeenkomst is uniek, en daarmee alle verschillende wensen. Maar er is een ding wat iedere vergadering gemeen heeft: ze verdienen allemaal alle aandacht, verzorging en hospitality op maat. Een vergaderlocatie lekker dichtbij je bedrijf of organisatie, of juist eens in een ander gebied wat een andere sfeer biedt. Een vergaderlocatie in een kantoor, een zaal, een kamertje ergens bovenin een grachtenpand midden in de stad, of juist een mooie plek ergens omgeven door natuur – afhankelijk van wat je met een vergadering wil bereiken en hoe je je collega’s of klanten wenst te inspireren, kan iedere vergaderlocatie zo zijn eigen voordelen hebben.

Sfeer vergaderlocatie is belangrijk

Ook al wordt het soms wat weggewoven, het is juist heel belangrijk dat de sfeer die een vergaderlocatie heeft en het gevoel wat het je geeft goed past bij hoe je team ervoor staat, wat jullie willen bereiken en natuurlijk wat voor bedrijf je bent. Sommige locaties passen gewoon net niet bij wat je zocht, en dan is het oké om gewoon verder te zoeken. Je haalt het meeste uit een vergadering als je ervoor zorgt dat iedereen zich op de vergaderlocatie thuis voelt, maar toch door een nieuwe omgeving of andere uitdagingen net dat beetje buiten zijn comfortzone komt, wat de creativiteit en productiviteit enorm omhoog kan halen. De omgeving en de aandacht beïnvloeden via een direct verband de resultaten. De juiste vergaderlocatie kiezen is de juiste kant op gaan, vooruitgang boeken, en je werknemers, collega’s of team op zo’n manier inspireren dat ze zelfs na de vergadering op een nieuwe manier naar dingen gaan kijken.

Vorig artikel Zonvakantie? 4 favoriete locaties op een rijtje
Volgend artikel Hoe vind je de kosten voor een stucadoor?
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!