Home Algemeen Zonvakantie? 4 favoriete locaties op een rijtje

Zonvakantie? 4 favoriete locaties op een rijtje

0
Zonvakantie? 4 favoriete locaties op een rijtje

Wie fulltime werkt, kinderen heeft, of gewoon toe is aan pauze, denkt als een van de eerste dingen aan een zonvakantie. Een zonvakantie betekent een week of twee heerlijk weer en geen gedoe. Lekker op het strand of bij het zwembad liggen, de lokale gerechten proeven, en genieten van elkaars gezelschap. Zonvakanties zijn de beste vakanties omdat je even weg bent uit het wisselvallige Nederlandse weer. De zon doet zoveel goeds voor je lichaam. Kun jij geen zonvakantie kiezen? Dan heb ik er 4 op een rijtje gezet om je wat inspiratie te geven.

De Canarische eilanden: Lanzarote

De eerste mooie zonvakantie is een reis naar Lanzarote. Dat is een vulkanisch eiland van 62 kilometer lang en onderdeel van de Canarische eilanden. Het ligt ter hoogte van Marokko, dus je hoeft niet heel ver te vliegen. Het meest bekende van de Canarische eilanden is dat het landschap buitenaards aandoet dankzij vroegere vulkaanuitbarstingen. Echter onder het mom van zonvakantie: je kunt er ook heerlijk op het strand liggen!

Spanje: Málaga

De tweede zonvakantie voert ons naar Spanje. Daar ligt de stad Málaga, in de gemeente van Andalusië. Het ligt bijna in het meest zuiderlijke puntje van Spanje aan de kust. Málaga is deels bekend omdat Picasso daar gewoond heeft. Naast zon, zee, en strand, is Málaga dé bestemming bij uitstek voor cultuursnuivers. Niet alleen is de stad zelf heel mooi, de hele streek en de natuur is prachtig. Dus ben je op zoek naar een zonvakantie met cultuur en natuur, dan is Málaga de keuze voor jou.

Griekenland: Kreta

De derde vakantie is Kreta. Kreta is je waarschijnlijk allang bekend, maar toch hoort hij in het rijtje. Het grootste eiland van Griekenland heeft mooie stranden, prachtige natuur, en je kunt er feesten in bijvoorbeeld Chersonissos. Met het Middellandse zeeklimaat weet je zeker dat het weer goed zit. Verder kun je ook nog overblijfselen van de Minoïsche tijd terugvinden op Kreta, als je fan bent van oude Griekse cultuur.

Een zonvakantie verder weg: Aruba

En de laatste vakantie: Aruba. Ben je op zoek naar een echte pure zonvakantie? Dan is Aruba wat voor jou. Je moet verder vliegen, maar dit tropische eiland in het Caribische gebied is het waard. De stranden zijn prachtig wit, de cocktails worden heerlijk gemaakt, en het eten is daarnaast bijzonder lekker. Aruba is de zonvakantie zoals hij precies hoort te zijn.
Hopelijk ben je met dit rijtje prachtige vakanties wat wijzer geworden over jouw volgende locatie. Fijne vakantie gewenst. Geniet van de zon, maar smeer je goed in!

Vorig artikel DJ voor bruiloft: voor het ultieme bruiloftsfeest
Volgend artikel Goede vergaderlocatie boekt meer resultaat
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!