Home Huis Voordelen plisse gordijnen op maat

Voordelen plisse gordijnen op maat

0
Voordelen plisse gordijnen op maat

Je hebt vast wel eens van plisse gordijnen op maat gehoord, maar wat zijn het precies? Het is een gordijn wat zichzelf op kan vouwen wanneer dat je het omhoog gaat trekken. Wanneer je dan het gordijn voor je raam wil trekken, dan zal het als harmonica weer uit de plooi gaan. Plissé is geplooid of opgevouwen (in het Frans). Er wordt vaak voor plisse gordijnen op maat gekozen als mensen meer sfeer willen in de woning, maar ook als ze zonlicht tegen willen houden. Om deze reden is dit zeker de juiste keuze als je op zoek bent naar een goed product.

Welke gordijnen kies jij? Lees hieronder de mogelijkheden.

Je hebt eigenlijk twee soorten plisse gordijnen op maat. Je kunt denken aan de standaard variant, deze trek je gewoon van boven naar beneden dicht. Maar je hebt ook nog de gordijnen top down bottom up. Hier kan de stof ook aan de bovenkant los. Je kunt ze dus van boven naar beneden open trekken maar ook van beneden naar boven. Je hebt veel voordelen met de plisse gordijnen op maat:

  • Hard zonlicht wordt gefilterd.
  • Isolerende werking.
  • Past in iedere woonstijl.
  • Licht van gewicht en eenvoudig op te hangen.
  • Ideaal voor afwijkende ramen.

Een goed moment om nu na te gaan welke gordijnen je mooi vindt. Hoe meer dat mensen zich er in gaan verdiepen hoe beter het voor hen is. Het wordt namelijk al snel duidelijk dat de plisse gordijnen op maat erg veel voordelen bieden en dat ze ook goed betaalbaar zijn. Geniet ook van je zoektocht en besteed er de nodige tijd aan, want zo heb jij al snel helder voor jezelf hoe je je interieur nog mooier kunt maken. Het zorgt voor meer sfeer en zet de puntjes op de i van jouw woonkamer bijvoorbeeld. 

Online rolgordijn op maat bestellen

Denk je ook wel eens aan rolgordijn op maat bestellen? Een goed moment om je daar eens in te verdiepen. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren als het over gordijnen gaat, een rolgordijn kan ook heel goed een keuze zijn. Het biedt ook veel gemak en je kunt de zon eenvoudig buiten houden. Het is dus echt aan jou wat jij mooi vindt en wat je budget is. Met rolgordijnen kun je eigenlijk ook alle kanten op dus zorg dat jij daar ook achter gaat komen en wie weet valt jouw keuze daar dan wel op! Wat ook kan helpen is goed om je heen kijken en dan kijken wat jij mooi vindt.

Vorig artikel Met deze tips kies je de beste douche voor jouw badkamer
Volgend artikel Tips om je woning rond de feestdagen te beschermen
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!