Home Algemeen Vriescellen kopen

Vriescellen kopen

0
Vriescellen kopen

Heb je een horeca onderneming en dien je daarom gebruik te maken van vriescellen? Dan is het belangrijk om te kijken voor goede kwaliteit vriescellen. Door het aanschaffen van goede kwaliteit vriescellen, zul je minder snel te maken krijgen met storingen of andere problemen. Vriescellen kun je gemakkelijk via het internet aanschaffen, maar het is echter wel belangrijk om te kijken welke vriescel je nodig hebt. Je hebt de mogelijkheid om de vriescel op maat te maken, maar je kunt er ook voor kiezen om een standaard vriescel aan te schaffen. Zodra je een vriescel op maat wilt laten maken, is het belangrijk dat de juiste maten worden doorgegeven. Ook kan het voorkomen dat het bedrijf zelf de maten op gaat meten, zodat er geen fouten gemaakt kunnen worden. 

Koelcellen op maat laten maken

Ook heb je de mogelijkheid om koelcellen op maat te laten maken. Het maken van koelcellen op maat kan ervoor zorgen dat je elke ruimte kunt gebruiken. Koelcellen op maat laten maken kost meer geld. Dit komt doordat meer personeel op de koelcel moet worden gezet. De kosten hangen overigens ook grotendeels af van de grootte van de koelcel

Vriesinstallatie vervangen

Heb je al jarenlang dezelfde vriescel? Dan kan het voorkomen dat de vriescel kapot gaat. Zo kan de vriesmotor defect zijn, waardoor deze vervangen moet worden. Gelukkig kun je bij meerdere bedrijven de vriesmotor laten vervangen. Wanneer je een vriesmotor wilt laten vervangen, is het belangrijk dat het bedrijf de afmetingen van de vriesmotor weet. Anders kan het bedrijf je niet goed helpen, waardoor het sneller voor kan komen dat de verkeerde vriesmotor wordt aangekocht. Het bedrijf kan voor jou de vriesmotor opnieuw installeren, hierdoor kun je binnen enkele dagen al gebruikmaken van de gemaakte vriescel.

Combinatie vries/koelcellen 

Wil je meer ruimte bewaren voor andere spullen en kun je daarom geen vriescel en koelcel apart kopen? Dan is het belangrijk om eens te kijken voor een combinatie van een vries- en koelcel. Deze koel- en vriescellen worden vaak gebruikt in kleinere restaurants waar niet veel ruimte is. Zodra je wilt kijken voor de combinatie koelkasten, is het belangrijk om te kijken naar de geschikte afmeting. De afmeting is erg belangrijk. Zodra je geen geschikte afmeting hebt, kan het voorkomen dat de koelcel en vriescel niet passen binnen de ruimte. 

Vorig artikel Je deuren opnieuw schilderen, hoe doe je dat?
Volgend artikel Een leaseauto kan erg handig zijn voor een onderneming
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!