Home Algemeen Het juiste wasmiddel vinden is nog wel eens lastig

Het juiste wasmiddel vinden is nog wel eens lastig

0
Het juiste wasmiddel vinden is nog wel eens lastig

Er zijn van die dingen die je altijd nodig hebt. Waarvan het nooit overdreven is om er een voorraadje van in huis te hebben. Een van die producten is wasmiddel. Je draait immers meerdere wassen per week of soms zelfs wel per dag! Misgrijpen op het wasmiddel is dan ook direct te merken. Je wasmand stroomt over en je hebt op een gegeven moment geen schone sokken of ondergoed meer in de kast. En dus is het aanleggen van een voorraadje wasmiddel geen overbodige luxe. Net als een voorraadje wasverzachter trouwens. Een nadeel is wel dat die flessen nogal zwaar kunnen zijn.

Bestel je wasmiddel online en laat het thuisbezorgen

Heb je een favoriet merk of weet je nog niet wat jij fijn vindt? Je kunt hoe dan ook online terecht voor het bestellen van je wasmiddel en wasverzachter. Online zijn deze producten een stuk goedkoper dan in de winkel én je hoeft er niet mee te lopen zeulen. Het wasmiddel wordt gewoon bij je thuis bezorgd. Je hoeft het dan alleen nog maar op te ruimen en te gebruiken. Een paar wassen verder is je wasmand weer leeg en kun je weer beginnen met het vullen van de kasten.

Hoe houd je je was langer fris?

Heb je ook wel eens gemerkt dat je was muf lijkt te ruiken als je je kast met schone was opentrekt? Dat wil je natuurlijk niet. En dus kun je wel wat tips gebruiken. De belangrijkste tip is om er voor te zorgen dat de was echt door en door droog is voor je deze vouwt en opruimt. Laat de was lekker wapperen aan de waslijn buiten of aan een rekje binnen. Droog je je was in de droger? Leeg dan de droger vooral zodra het programma is afgelopen. In de droger zit een filter dat je regelmatig moet legen. Dit voorkomt niet alleen muf ruikend wasgoed, maar ook brandgevaar!

Fris je was nog extra op in de droger

Je was drogen in de wasdroger zorgt voor extra zachte handdoeken en soepel voelende jeans. Maar je kunt er nog meer aan doen. Je kunt droogtrommeldoekjes gebruiken om de was nog eens wat extra frisheid mee te geven. Natuurlijk bestel je deze droogtrommeldoekjes ook online. Je kunt deze droogtrommeldoekjes samen met hetzelfde merk wasmiddel en wasverzachter gebruiken. Maar je kunt er, bij het gebruik van droogtrommeldoekjes, ook voor kiezen om de wasverzachter achterwege te laten. Je was ruikt dan heerlijk en is extra zacht.

Vorig artikel Overweeg jij een haarimplantatie? 3 tips
Volgend artikel Alles over de postkrediet lening
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!