Home Uitgelicht Welke fotolijst je ook wilt, je vindt \\’m bij Lijstentoko!

Welke fotolijst je ook wilt, je vindt \\’m bij Lijstentoko!

0
Welke fotolijst je ook wilt, je vindt \\’m bij Lijstentoko!

Ben je je huis opnieuw aan het inrichten? Heb je een doos met oude foto's op zolder gevonden? Heb je een schitterende tekening gekregen van je zoon of dochter? Dan kom je er al snel achter dat je fotolijsten te kort komt. Je wilt immers die mooie tekening of die oude foto's niet met een punaise erdoor op je prikbord hangen. Er zit dus maar één ding op: naar de Lijstentoko en fotolijsten bestellen! Of je nu gaat voor kleine fotolijstjes of een fotolijst 30×40, bij de Lijstentoko vind je altijd precies wat jij zoekt.

Ga voor je eigen smaak bij de Lijstentoko

Wil jij graag houten fotolijsten of heb je liever kunststof of metaal? Ga je voor zeer uitgesproken kleuren of hou je het liever meer ingetogen? Bij de Lijstentoko zit je altijd goed. De Lijstentoko heeft fotolijsten in alle maten en in veel verschillende vormen. Wil je graag een foto in een dik plexiglas of juist een foto in een smily-lijst? Een foto in de vorm van een hartje of een serie fotolijsten die allemaal bij elkaar passen? Je vindt het online. Het enige dat je goed in de gaten moet houden is het formaat van de foto en van de lijst. 

Hang een foto aan de muur of zet 'm neer

Staande fotolijstjes zijn, gelukkig, weer helemaal terug van weggeweest. Je kunt nu dat oude theemeubel van je oma weer ongegeneerd volzetten met fotolijsjes met daarin de foto's van je hele familie (of alleen van de mensen die je leuk vindt). Heeft je zoon of dochter een schitterende tekening gemaakt voor moeder- of vaderdag? Dan is het wel zo leuk als deze tekening niet op de stapel op de stoel belandt, maar daadwerkelijk in een mooie lijst komt. Bestel een extra grote lijst en wissel iedere keer als er een nieuwe tekening wordt gemaakt.

Niet alleen foto's en tekeningen kunnen in lijstjes

Zo heb ik gedroogde bloemen in een lijstje gedaan als herinnering aan een fantastische vakantie. Ook heb ik de bidprentjes van mijn opa's en oma's in lijstjes gedaan. En wat denk je van mooie ansichtkaarten en posters? Je kunt met fotolijsten doen wat je wilt. Er zijn zelfs fotolijsten die ruimte bieden aan kleine spulletjes als schelpjes. Hoe leuk zijn die als herinnering? Toch blijft het onverminderd populair om de mooiste foto's die je hebt, van je gezin, van de kat of van je huis of tuin, in een lijstje te doen.

Vorig artikel Top vijf bestemmingen voor voetbalreizen
Volgend artikel Prachtige gordijnen voor thuis
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!