Home Algemeen 4G bijna op? Denk eens hier aan als je op reis gaat

4G bijna op? Denk eens hier aan als je op reis gaat

0
4G bijna op? Denk eens hier aan als je op reis gaat

Op reis heb je altijd momentjes waar je niks te doen hebt. Daarom grijpen we vaak naar onze mobiel. Om je mobiele data te sparen (Wie zat er vorige maand te snel doorheen?) zijn hier tips om jezelf onderweg te vermaken!

In de bus

Met een beetje ongeluk moet je staan in de bus. In plaats van je serie te kijken kan je ook een boek lezen. Bij de meeste grote stations kan je wel een boekhandel vinden. Een boek lezen kan een mooie afwisseling zijn van op je mobiel kijken. Het verhaal is vaak langer dan een YouTube filmpje. Bovendien kan je bij je boek ook muziek luisteren. Dus als je twijfelt tussen een goed verhaal of een lekkere track hoef je met een boek niet te kiezen! Je kan ook zonder oortjes lezen. Dat is handig als je bijna bij je halte bent. Als je dus een lange rit voor de boeg hebt, probeer eens een boek!

In de trein spelletjes spelen

Het internet in de trein is niet altijd snel. Als iedereen er op gaat kan niemand meer een filmpje kijken! Als je een plekje weet te bemachtigen terwijl je het land doorkruist kan je natuurlijk je laptop pakken. Het is een perfect platform om een spelletje op te spelen als je niet op je mobiel wil spelen. Veel oudere spellen zijn ook uitstekend zonder internet te spelen. Goed voor je data dus! Daarbij zijn veel oudere spellen op elke laptop goed te spelen. Voor die spellen kan je online met korting wat game keys kopen. De meeste kunnen gewoon op Steam. 

Het vliegtuig

Als je eenmaal in de lucht zit zal je weinig van je data gebruiken. Maar op de luchthaven kan het er zo doorheen vliegen. Een goede manier om te besparen is om je tablet mee te nemen. Dan kom je niet in de verleiding om je 4G te gebruiken! Je tablet is ook handig als je wat series download. Het komt toch meer tot leven op een groter scherm. Downloaden is sowieso een goed idee om je data te besparen. Goede wifi is immers niet altijd beschikbaar! Verder is een voordeel van je tablet dat je de batterij van je mobiel niet leegtrekt. Als je aankomt moet je waarschijnlijk van alles opzoeken. Je wilt natuurlijk niet stoppen met kijken om stroom te sparen. Op een tablet kan je zonder omkijken blijven kijken.  

Vorig artikel Waarom een boxspring mijn beste aankoop van het jaar was
Volgend artikel Breng rust in je leven met yoga!
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!