Home Gezonde levensstijl Breng rust in je leven met yoga!

Breng rust in je leven met yoga!

0
Breng rust in je leven met yoga!

We kennen het allemaal wel, we hebben een ontzettend druk leven. Een ontzettend druk leven hoeft uiteraard niet gelijk te betekenen dat we dit vervelend vinden. Een druk leuk leven bestaat uiteraard ook. Toch vergeten we soms in onze drukke dagelijkse werkzaamheden wel eens rust te nemen. Hoe vaak gebeurt het wel niet dat je van een moeder hoort dat ze verschillende ballen tegelijk omhoog moet houden en in die drukte altijd te laat op het schoolplein aankomt. Of die vader die weer eens vergeet zijn kinderen op te halen. We doen dit vaak niet expres maar door alle drukte die op ons afkomt zijn we het overzicht wel eens kwijt. Ook ik heb deze periode in mijn leven gehad. Ik vergat rust te nemen en begon mezelf voorbij te lopen. Totdat ik de manier vond om rust te krijgen in mijn leven. Benieuwd hoe ik dit heb gedaan?

Luister naar je lichaam

Druk, druk, druk. Het antwoord wat ik altijd als eerste gaf als iemand aan mij vroeg hoe het ging. Iedereen die ik sprak herkende zich hierin want iedereen is altijd druk met van alles en nog wat. Het besef hoe ontzettend druk ik het had kwam pas toen iemand aan mij vroeg of ik wel genoeg rust pakte. Ik zou het inderdaad wel willen maar tijd er voor vrij maken deed ik niet. Mijn vriendin gaf mij het advies om dat wel te doen en vooral ook naar mijn lichaam te luisteren. Naar mijn lichaam luisteren vond ik zo iets zweverigs en ik had ook geen idee hoe dan. Daar werd ik bij geholpen! Ik ging met mijn vriendin mee naar de yoga in Zaandam en daar heb ik naar mijn lichaam leren luisteren. Toen kwam ik er voor het eerst achter dat ik wel wat rust kon gebruiken.

Evenwicht en spiritualiteit

De yoga in Zaandam heeft mij enorm geholpen om enerzijds naar mijn lichaam te luisteren. Maar anderzijds ook om in de yogalessen mijn dagelijkse stress even compleet los te laten en helemaal tot rust te komen. De eerste woorden die ik bij mijn yogales leerde waren evenwicht en spiritualiteit. Uiteindelijk heeft de yoga in Zaandam dit mij ook gebracht. Ik kan nu veel beter met stress omgaan en pak veel meer mijn rust wanneer ik dit nodig heb. Als iemand nu aan mij vraagt hoe het met me gaat. Dan hoef ik niet meer te zeggen, druk, druk druk. Nu zeg ik, het gaat goed!

Vorig artikel 4G bijna op? Denk eens hier aan als je op reis gaat
Volgend artikel De vier populairste cocktails tijdens het uitgaan
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!