Home Algemeen Een auto huren met app: dat is pas handig!

Een auto huren met app: dat is pas handig!

0
Een auto huren met app: dat is pas handig!

Heb jij ook al zoveel apps op je telefoon staan? Dan zul je er veel apps op hebben staan die je zelden tot nooit gebruikt. Toch weet ik een app voor je die je, zeker als je in een grote stad woont, veel zult gebruiken: de Greenwheels app. Een auto huren met app van Greenwheels is snel en gemakkelijk. Een auto huren met app zorgt er zelfs voor dat je geen eigen auto meer nodig hebt. Bij een auto huren met app is alles inbegrepen. Van de brandstof tot de verzekeringen, de wegenbelasting en de pechhulp, tot de parkeerplaats en het onderhoud.

Een auto huren met app is gemakkelijk en snel

Je kunt een auto huren met app en dan direct wegrijden. Je hoeft niet eerst naar een autoverhuurbedrijf om allerlei formulieren in te vullen, je kunt gewoon alles regelen in de app! Je ziet op de app welke auto bij jou in de buurt beschikbaar is op de tijd dat jij de auto nodig hebt. De ene keer heb je geluk en de andere keer zul je er iets verder voor moeten lopen, maar, wanneer je bijvoorbeeld in Rotterdam woont, is er altijd een deelauto Rotterdam in de buurt. In Rotterdam staan maar liefst 215 deelauto's tot je beschikking! Als je dan weet dat iedere deelauto tot wel 11 auto's kan vervangen, dan kun je gemakkelijk uitrekenen hoeveel meer ruimte er ontstaat in de stad!

Alles is inbegrepen bij de huurprijs, geen verrassingen achteraf

Via de app een auto huren zorgt voor duidelijkheid. Je weet precies wat je per uur, per dag of per kilometer moet betalen. Je hoeft je geen zorgen te maken over parkeergeld op de eigen parkeerplaats van de Greenwheels auto en ook over de kosten van het tanken hoef je je niet druk te maken. Het is echter wel de regel dat je even gaat tanken, met de bijgeleverde tankpas, op het moment dat de tank nog ongeveer een kwart vol is.

Toch nog extra kosten?

De enige extra kosten die je kunt hebben zijn de kosten voor een verkeersboete, bijvoorbeeld voor te snel rijden. Je zult niet de boete van een ander hoeven te betalen. Dankzij de app is altijd duidelijk wie de auto heeft gehuurd op het moment dat de bekeuring werd opgelopen. Ook dien je de auto netjes achter te laten. Is deze extreem vies geworden van binnen of van buiten, dan is het wel zo netjes als je er even mee door de wasstraat gaat.

Vorig artikel Is een lease auto wat voor jou?
Volgend artikel Een groot avontuur
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!