Home Algemeen Leef het leven met fantastische cocktail catering

Leef het leven met fantastische cocktail catering

0
Leef het leven met fantastische cocktail catering

Haal jij altijd alles uit het leven en maak jij van iedere dag een feest? Dan is cocktail catering echt iets voor jou. Vandaag ga ik je vertellen wat de voordelen zijn aan het huren van een cocktailbar en waarom je dit echt eens zou moeten overwegen. Zelf heb ik afgelopen weekend een fantastisch feest meegemaakt waarbij er cocktail catering was geregeld en ik kan je vertellen dat dit echt heel erg goed is bevallen. Dus ben jij nieuwsgierig geworden en hou je wel van een feestje? Lees dan gauw verder!

Cocktail catering biedt meerdere voordelen

Zoals ik aangaf heb ik afgelopen weekend een feest bijgewoond waar alles tot in de puntjes verzorgd was. Het thema was chique maar feestelijk en de geserveerde cocktails sloten hier perfect bij aan. Cocktails brengen een gevoel van feest en klasse over, iets dat van mij op elk feest aanwezig mag zijn. Daarbij vinden de gasten op jouw feest of evenement het leuk als er moeite voor hen wordt gedaan in de vorm van iets extra’s, zoals een cocktailbar op locatie. De cocktails werden dan ook door iedereen goed ontvangen en daar doe je het natuurlijk allemaal vol. Een bijkomend voordeel is dat de gastheer zijn handen vrij had en zich niet continu hoefde bezig te houden met het rondbrengen van drank en hapjes. Bij het inzetten van cocktail catering wordt dit allemaal uit handen genomen.

Richt het feest of evenement naar eigen wens in

Of je nu op de beurs, op een evenement, op een groot feest of een normale verjaardag cocktail catering in wil schakelen, niks is te gek. Zo kan een cateraar vaak goed met je meedenken en je advies en tips geven waar je veel aan hebt. Zelf ben ik bijvoorbeeld niet zo sterk in het uitdenken van een leuk concept, maar dat hoeft ook niet wanneer je dit uitbesteedt. Ga van tevoren wel goed na hoeveel gasten je wil uitnodigen, welk thema je leuk vindt en wat voor sfeer je wilt creëren. Vaak is er ontzettend veel mogelijk, meer dan je zelf voor ogen had. Dit vind ik het leuke en speciale aan cocktail catering, zeker omdat je zo’n soort feest niet elke maand meemaakt. Ik weet zeker dat je gasten zullen waarderen dat je er zo veel moeite in steekt en daarbij scheelt het voor jouzelf ook ontzettend veel werk op de avond van het feest of evenement zelf. Geniet van het leven en verwen jezelf eens door het werk uit handen te geven. Ik weet zeker dat jij met bovenstaande tips een fantastische avond in elkaar weet te zetten!

Vorig artikel Handige tips voor het feestje van je leven!
Volgend artikel Vier het leven in de voetbalkantine!
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!