Home Algemeen Vier het leven in de voetbalkantine!

Vier het leven in de voetbalkantine!

0
Vier het leven in de voetbalkantine!

Als man ken je het wel. Elke zaterdag de volle 110% geven op het voetbalveld. Daarna even snel onder de douche door en dan begint misschien wel het belangrijkste onderdeel van jouw voetbal zaterdag. De kantine! In de kantine werk je misschien nog wel harder dan op het veld. De mooie doelpunten worden nogmaals bejubeld maar ook de blunders worden nog eens haarfijn uitgelicht. Toch maakt het allemaal niet meer uit, wat op het voetbalveld is gebeurt blijft na een korte analyse ook op het voetbalveld. De tijd van zwoegen is voorbij en in de voetbalkantine kan voor jou de echte lol beginnen. Even een potje tafelvoetbal spelen aan de voetbaltafel, een heerlijk drankje en een lekkere vette hap. Zo vier je het leven in de voetbalkantine.

Wat valt er te beleven in de voetbalkantine?

Elke zaterdag kom ik weer super gezellig thuis uit de voetbalkantine. Mijn vriendin vraagt zich dan af wat er nou zo leuk is aan de voetbalkantine. Voor haar is het gewoonweg een ruimte waar wat krukken, statafels en stoelen staan en meer niet. Wat zij niet ziet is de verbroedering die zich daar afspeelt. Wat is er nou leuker dan met je voetbalmaten de zaterdagmiddag door te brengen. Je bespreekt de week, je drinkt een lekker biertje en je vergeet even alle doordeweekse zorgen. Daarnaast heeft een kantine vaak de beschikking over een voetbaltafel, dartbord of pooltafel om nog even een spelletje te spelen met al je vrienden. Daarnaast wordt het ook regelmatig gezellig gemaakt door het inhuren van een zangertje of het organiseren van een voetbalquiz. Al met al is er genoeg te doen in een voetbalkantine en wordt er als het ware een tweede huiskamer gecreëerd, waar mensen blij van worden.

De wetten van de voetbalkantine

De voetbalkantine is niet alleen de ultieme verzamelplek voor spelers, tegenstanders en supporters. Ook staan er een aantal standaard wetten centraal in de voetbalkantine. Zo moet elke voetbalclub een aantal shirts opgehangen hebben van oud-spelers. De kantine moet géén goede afzuiginstallatie hebben, want een echte voetbalkantine ruikt naar frituurvet. Door de gehele voetbalkantine moeten foto’s hangen van het heden tot en met het zwart wit tijdperk. Verder heeft de kantine ten allen tijde beschikking over een voetbaltafel of dartbord. In de kantine draaien we geen hippe of top40 muziek, Hazes of John de Bever heeft de absolute voorkeur! Als laatste is het club van 100 bord dé manier om te laten zien wat voor voetbalclub je bent. Staan ome Cor en tante Jannie op het bord of ben je net wat sjieker en is het bord gevuld met interieurdesigners?

Vorig artikel Leef het leven met fantastische cocktail catering
Volgend artikel Teambuilding voor het optimale resultaat
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!