Home Algemeen Handige tips voor het feestje van je leven!

Handige tips voor het feestje van je leven!

0
Handige tips voor het feestje van je leven!

Het lekkere weer komt eraan. Langzaam maar zeker zijn de zomerse dagen in opkomst. Zo nu en dan zit er al een lekker warme dag tussen, in een regenachtige week. En de komende week zal dit alleen maar vaker gaan voorkomen. Dat is reden voor een feestje. En niet zomaar een feestje. Trap de lente af met een heerlijk tuinfeestje. Ouderwets gezellig genieten met vrienden en familie in de stralende zon. Start het festivalseizoen vanuit huis. Want zeg nou zelf de leukste feestjes heb je thuis. Vandaag bespreken we een aantal handige tips die van jouw huisfeestje het feestje van het jaar maken.

Drink in Amerikaanse stijl met red cups!

Op een echt huisfeestje drink je niet uit glazen maar uit red cups. Niemand heeft zin om de volgende dag te moeten afwassen. Op het internet zijn de red cups tegenwoordig eenvoudig te bestellen. Je hebt de bekers in het rood of blauw. Kies je favoriete kleur en geef je feestje een Amerikaanse vibe. Je gasten zullen gelijk in de stemming komen. Geef je gasten ook een stift om hun naam op de cups te schrijven. Zo kan iedereen na vijf whisky cola achter de kiezen te hebben nog steeds zijn of haar drankje terugvinden. Iedereen kan zijn of haar beker een persoonlijke draai geven. De leukste creaties zullen tot leven komen. Daarnaast zijn de red cups natuurlijk van essentieel belang voor misschien wel het bekendste drankspelletje op aarde, beerpong. Super handig dus die red cups. Een gangmaker op elk feestje!

Houd je drank koel met een horeca koelkast

Bij een geslaagd huisfeestje moet één ding goed geregeld zijn en dat is de drank. Er moet ten eerste voldoende drank aanwezig zijn. Drank is de benzine van je feestje. Wil je kosten besparen? Ga dan naar Duitsland en haal vlak over de grens voordelig je drank. Dat scheelt weer in de kosten. Is je voorraad op peil dan is het zaak om de drank koud te houden. Niemand zit te wachten op een lauw biertje. Met een horeca koelkast heb je voldoende ruimte om al je drank koud te laten staan. Je kan je gasten dus altijd een lekker koud biertje serveren.

Een disco in huis met ledstrips

Maak het feestje af met sfeerverlichting. Of je nu gaat voor een tuinfeest of huisfeest met ledstrips maak je van elke ruimte een gezellige plek. Voor een zacht prijsje heb je voldoende licht voor je hele feestruimte. Met een druk op de knop pas je de kleur aan naar wens. Je huisfeest krijgt zo de uitstraling van een ware discotheek. Let the party begin!

Vorig artikel Tips voor een curvy figuur
Volgend artikel Leef het leven met fantastische cocktail catering
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!