Home Algemeen De unieke Melano twisted ring

De unieke Melano twisted ring

0
De unieke Melano twisted ring

Melano heeft een unieke lijn met ringen. Het merk staat bekend om alle verschillende kleine en grote ringen die je met elkaar kunt combineren. Als je jouw persoonlijke smaak wilt kunnen uitdragen dan is het merk Melano ideaal. Het merk heeft ringen die je zelf samen kan stellen. Zo bestaat de lijn met de Melano Twisted ring uit ringen waarbij je zelf het passende steentje kiest. Hierdoor zijn alle combinaties mogelijk. Een andere leuke lijn is de Melano ring Friends. Hierbij is het idee dat je verschillende ringen met elkaar kunt combineren. Dit zijn smalle ringen die je aan kunt schuiven. De combinatie van de unieke Melano Twisted ring en de aanschuifringen zorgen voor persoonlijke en unieke combinaties. 

Ringen van Melano

Het merk Melano heeft een ontzettend uitgebreid aanbod aan ringen. Melano heeft alle kleuren ringen, waaronder goud, zilver en rosé. Daarnaast vind je verschillende ringen met steentjes. Ook de vormen van de ringen verschillen. Je vindt binnen het aanbod smalle ringen, ringen met ronde vormen, dubbele ringen, ringen met golvende vormen en andere bijzondere ringen. 

De Melano Twisted ring

De Melano Twisted ring is een verwisselbare ring. Het leuke aan de Melano Twisted ring is dat je een eigen ring kan samenstellen. Je kunt losse ringen uitzoeken met daarbij een losse steen. Je kunt kiezen uit veel verschillende ringen en steentjes. Hierdoor kun je met een Melano Twisted ring veel verschillende looks combineren. Je kunt bijvoorbeeld verschillende kleuren steentjes bestellen waardoor je bij elk kleding item en bijpassend steentje hebt. Wil je voor een feestelijke look gaan? Dan kun je ook meerdere ringen omdoen en die met elkaar combineren.

Melano ring Friends

Een andere lijn van Melano is de Melano ring Friends. Ook hierbij is het idee dat je deze ringen kan combineren. Bij de Friends-lijn kun je allemaal verschillende kleinere ringen vinden die je aan kan schuiven. Daardoor vormen de Melano Friends ringen een dikkere ring. Je kunt verschillende kleuren en materialen met elkaar combineren. Je kan brede of smalle ringetjes samen met elkaar combineren of je kunt kiezen voor een ring waarvan je het steentje kunt verwisselen. Je kunt ook ringen met grote of kleine steentjes combineren. Het leuke van de aanschuifringen is dat je het ook kan combineren met andere ringen uit de collectie!

Vorig artikel Simpel Grieks 3-gangen diner
Volgend artikel Een gezellige zithoek maken in je tuin?
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!