Home Kinderen Een leuke verrassing voor mijn ouders!

Een leuke verrassing voor mijn ouders!

0
Een leuke verrassing voor mijn ouders!

Concerten

Mijn ouders gaan eigenlijk nooit naar concerten. Ze zijn een enkele keer naar klassiekers als Barbera Streisand of André Rieu geweest, maar gaan verder eigenlijk niet naar dit soort dingen. Wat ergens best jammer is, want ze wonen vlakbij de ziggo-dome! Ze zouden met de fiets hierheen kunnen, als ze zouden willen. Toch krijg ik ze niet zo ver. Ze vinden het te druk in zo een stadion, en willen niet in de mensenmassa staan.  Dat vind ik jammer, want ik zou het heel leuk vinden ze een keer mee te nemen naar een concert. Zij hebben me immers vroeger al doodgegooid met allerlei muziek. Het zijn echte muziekliefhebbers en hun genres zijn ook breed. Van rock, tot pop, tot een enkele jazzband: alles heb ik wel horen langskomen. Dat deed me denken: ze moeten naar een concert op een open plek waar mensen hun niet in de weg zullen staan. Ik ben vorig jaar naar het Goffertpark te Nijmegen geweest naar Guns ‘n Roses. Dat was echt enorm. Het podium stond hartstikke ver weg, maar door de schermen was het goed te zien. Ik zat achterin met een dekentje en een biertje heerlijk te genieten in het zonnetje. Laat die mensen voorin maar drammen: ik zat hier prima. Dat kan ik natuurlijk ook met mijn ouders doen! Als ik nou een zitplek voor ze regel, hoeven ze ook niet in de mensenmassa te staan.

Nijmegen

Daarom heb ik ze voor hun verjaardag een ‘verassinguitje’ gegeven in Nijmegen. We zouden de stad in gaan, naar een museum kijken en daarna uit eten gaan. En daarna had ik nog een verrassing voor ze. Ze hadden geen flauw idee, maar we gingen naar Phil Collins. Omdat we zo vroeg waren, had ik vlakbij het park kunnen parkeren. Op de terugweg zijn we langs de auto gelopen en heb ik uit de achterbak de door mij nieuw gekochte stoelen gepakt. Voor ons alledrie had ik namelijk een tuinstoel meegenomen.  Ze begrepen er helemaal niks van en bleven maar vragen wat we in hemelsnaam gingen doen. Pas toen ze muziek hoorde uit het park ging er iets dagen.

Phil

Met stoelen en al zijn we naar Phil gegaan. Helemaal achterin zaten we daar samen te luisteren. Phil is de jongste niet meer, maar stemtechnisch was hij nog altijd geweldig. Mijn ouders hebben in ieder geval een geweldige avond gehad. En de tuinstoelen? Die mochten ze daarna houden. Hebben ze nog een leuk aandenken aan deze avond. Ik heb in ieder geval een onvergetelijke ervaring hier aan overhouden. Het was geweldig ze zo te zien genieten.

Vorig artikel Hoe vind je een nieuwe baan?
Volgend artikel Dingen waar je op kunt besparen
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!