Home Kleding De perfecte oud & nieuw look

De perfecte oud & nieuw look

0
De perfecte oud & nieuw look

Morgen is het alweer zover: de allerlaatste dag van 2018, en een avond waarop we ons klaarmaken om het nieuwe jaar in te luiden met een knal. Voor veel mensen een tijd om terug te denken aan het jaar. Wat er in je leven veranderd is; of je nieuwe ontwikkelingen hebt gemaakt, als persoon of bijvoorbeeld op je werk, nieuwe mensen die je hebt leren kennen, nieuwe dingen die je hebt geleerd, nieuwe paden die je bent ingegaan. Of juist mensen die je kwijt bent geraakt, of vervelende periodes waar je je doorheen geslagen hebt. Hoe jouw jaar ook was, het vooruitzicht op een nieuwe schone lei is altijd een feestje waard. De avond van 31 december trekt iedereen ter wereld massaal naar elkaar toe; om terug te denken, maar ook om vooruit te denken naar wat het nieuwe jaar zal brengen. Familiefeestjes, uitgaan, of lekker met vrienden op de bank je champagne poppen – wat je ook fijn vindt, iedereen viert het wel op enige manier. Een ieder feestje is een leuke outfit waard! Een excuus om jezelf mooi op te doffen is altijd welkom, al helemaal als je dan flitsend het nieuwe jaar in kunt gaan.

Je accessoires

Niet alleen met je kleding kan je een keer helemaal losgaan, maar ook met je accessoires. Een statement ketting of juist je dure maar simpele chique swarovski die je voor speciale gelegenheden bewaart – dit is het moment om het te laten zien aan de wereld! Ook je schoenen zijn immens belangrijk. Je mooiste paar gabor schoenen maken elke outfit helemaal af.

Je kleding

Oud en nieuw biedt vaak veel opties voor feestelijke outfits die eigenlijk bij de meeste andere soorten feestjes een no-go zouden zijn: uitvoerig veel glitter, lekker extra en vaak out of the box. Veel enthousiaste printjes, glimmers en glitters overal. Dat zijn dingen die je naar een gewoon huisfeestje of bijvoorbeeld als je uitgaat niet snel aandoet omdat het toch nét iets te enthousiast lijkt – maar met oud en nieuw mag alles! Haal dus je wildste ideeën terug – alles wat je dit jaar aan had wíllen doen, maar niet durfde omdat het net iets te leek. Raap je meest glitterende shirtjes, rokjes, jurkjes bij elkaar en neem een dagje voor jezelf in de kerstvakantie om er iets flitsends van te maken. Want hoe beter en enthousiaster je gekleed bent, hoe beter je je ook voelt – en zelfverzekerd het nieuwe jaar ingaan zet dan goed de toon voor de rest van 2019.

Vorig artikel Eigen zaak, het blijft spannend
Volgend artikel Kindersieraden
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!