Home Algemeen Kindersieraden

Kindersieraden

0
Kindersieraden

Is er een kindje jarig en weet je niet wat je moet geven, of is het bijna Sinterklaas, Kerst, of wil je zomaar iets leuks doen? Dan heb ik een goed voorstel; kindersieraden!
Vroeger vond ik het als kind fantastisch om mij om te verkleden in mijn moeder’s kast. Jurken, hakken, en natuurlijk make up ging er doorheen. Lippenstift overal behalve op mijn mond, roze rouge op mijn ogen, en mijn moeder’s grote gouden clip on oorbellen. Zo kwam ik bij kinderoorbellen terecht.

Ideale cadeautje!

Mijn nichtje werd vorige maand zeven. Ze heeft net gaatjes in haar oren, en haar moeder ziet de oorbellen al door de lucht vliegen! Ze vraagt  me iedere keer dat ze mij ziet naar mijn oorbellen, ook naar mijn ringen, kettinkjes, en piercings. Mijn nichtje  heeft een oog voor fonkeling! Ik wilde haar graag een mooi cadeautje geven waar ze lang iets aan heeft, iets van waarde. Zo kwam ik terecht op de site van KAYA. Deze site heeft een groot assortiment aan bedeltjes, oorhangertjes, kleine knopjes, en meer. ook verkopen ze natuurlijk meer dan alleen oorbellen. Ze hebben zelfs een speciale lijn aan jongenssieraden. Dat zie je niet vaak voorbij komen. Alle oorbelletjes zijn van (verguld) zilver, waardoor ze niet irriteren, en lang mee gaan. Dan kun je ze lekker inhouden in bad of onder de douche! Bij aankoop van drie paar kreeg ik een extra paar Unicorn oorbellen extra. Super leuk voor jonge meiden! Wie had er op zo’n jonge leeftijd al zulke mooi oorbelletjes?

 

Eigen ervaring.

Mijn nichtje kreeg een paar knopjes met een bloem, een paar met een hartje erop, en een paar met een kattengezichtje. Daarbij kwam dus een setje Unicorn oorknopjes. Alle drie allerschattigst verpakt in kleine doosjes. Ze vond ze zo mooi, dat ze meteen de kattengezichtjes oorbellen in deed. De cadeautjes waren een groot succes, en ze is tot nu toe er zo voorzichtig mee om gegaan, dat nog geen een paar kwijt is geraakt. Om de dag wisselt ze van paar, en haar moeder vertelde mij dat ze na haar verjaardag een spreekbeurt mocht geven in de klas. Ze liet de oorbellen zien in de doosjes en zei iedereen er voorzichtig mee om te gaan. Ik wil voor Pasen eigenlijk nog iets kleins voor haar kopen, misschien een matchend armbandje. Die verstop ik dan in een paas ei. Voor het geld hoef ik het niet te laten!

Vorig artikel De perfecte oud & nieuw look
Volgend artikel Minder leuke effecten van ouder worden
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!