Home Algemeen GameBoy Advance; een klassieker om te bewaren

GameBoy Advance; een klassieker om te bewaren

0
GameBoy Advance; een klassieker om te bewaren

Heb jij nog een oude GameBoy advance in de kast liggen? Bewaar hem dan maar goed! Deze klassieke spelcomputer was vroeger enorm populair en wordt door veel Nintendo liefhebbers nog steeds geprezen. In dit blog vertellen wij je waarom je jouw oude Gameboy en GBA games maar beter goed kan bewaren. 

 

Een echte klassieker

De belangrijkste reden is omdat het een echte klassieker is. Het is een echt stukje geschiedenis uit de wereld van spelcomputers. Zo werden er in de verkoopperiode, die van 2001 tot 2010 liep 81,5 miljoen spelcomputers verkocht. Een immens aantal, zeker voor spelcomputers in die tijd. Tegenwoordig zijn er nog genoeg mensen met veel aandacht voor de GameBoy Advance. Zo worden games en de spelconsoles voor serieuze prijzen tweedehands verkocht. Het is een echt collectorsitem geworden en hoe leuk is het als jij later zo’n waardevol item nog thuis hebt liggen? 

 

Tweedehands verkopen

Vind je de GameBoy Advance niet zo interessant en wil je hem liever verkopen? Hou hem nog een aantal jaar bij je. Net zoals met de welbekende pokemon kaarten en andere items uit het verleden stijgt hoogstwaarschijnlijk de waarde van dit product. Er worden geen GameBoy Advance spelcomputers meer gemaakt, dus dit item wordt steeds schaarser. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen is er genoeg interesse voor tweedehands spelcomputers. Heb je nog een lading spellen thuis liggen, waarvan je niet weet wat je ermee moet? Ook hier is interesse voor en deze zou je dus ook tweedehands kunnen verkopen. 

 

Verschillende generaties 

Heb jij thuis een GameBoy Advance SP liggen? Dit is namelijk de eerste GameBoy van Nintendo die je kan openklappen en hiermee is meteen de trend gezet. Na deze GameBoy volgden namelijk de Nintendo DS, de Nintendo DS lite en nog veel meer, allemaal consoles die je kon openklappen. Sinds kort is Nintendo weer “geswitcht” naar handheld console die je niet kan openklappen; de Nintendo Switch. 

 

Nostalgie 

Wie kent het nou niet. Je hebt opeens spontaan zin om je Pokemon Kaarten weer eens uit de kast te pakken, of zoals in dit geval weer eens je oude GameBoy af te stoffen en te gaan gamen. Hoe leuk is het dan als je die oude spelcomputer nog thuis hebt liggen? Wellicht zijn je kinderen benieuwd hoe mama of papa zich vroeger vermaakt hebben. Vol trots laat jij natuurlijk jouw oude Nintendo zien. Gelukkig neemt hij niet zoveel ruimte in en kan je hem gewoon gemakkelijk in jouw kast bewaren, totdat je weer eens zin hebt om hem te gebruiken.