Home Algemeen Welke dames pantoffels passen bij jou? 4 Soorten sloffen waar je voeten gelukkig van worden

Welke dames pantoffels passen bij jou? 4 Soorten sloffen waar je voeten gelukkig van worden

0
Welke dames pantoffels passen bij jou? 4 Soorten sloffen waar je voeten gelukkig van worden

Wat is er heerlijker dan thuiskomen en de rest van de avond rondlopen in dames pantoffels? Het dragen van sloffen geeft je meteen een comfortabel gevoel. Daarnaast voorkom je dat er veel zand en vuil in je huis komt door sloffen te dragen in plaats van schoenen. Hieronder lees je meer over populaire sloffen die het meest worden gedragen. Welke spreken jou het meeste aan?

Schapenwollen sloffen: ieder seizoen comfortabele voeten

Altijd last van koude voeten? Dan maken schapenwollen sloffen jou waarschijnlijk heel gelukkig. Schapenwol is namelijk erg zacht. Sloffen met een voering van schapenwol zijn daarom erg comfortabel. Daarnaast werkt schapenvacht als een natuurlijke vorm van airconditioning. In de winter houdt deze vacht je voeten warm, waar in de zomer schapenvacht werkt als een verkoelende deken. Schapenwollen pantoffels zijn daarom zeer geschikt voor de allround pantoffel drager, die in elk seizoen graag op sloffen loopt.

Instappers: geliefd onder mannen

Ook voor heren zijn er meer dan genoeg comfortabele pantoffels op de markt. Veel mannen kiezen voor heren instappers. Deze trek je namelijk gemakkelijk en snel aan. De wat duurdere instappers vormen zich vaak naar je voeten. Op die manier loop je extra comfortabel. Heb je graag stevige sloffen? Kies dan voor pantoffels of instappers met een dikkere zool. Deze sloffen hebben betere grip en lopen daarom extra comfortabel.

Magnetron sloffen voor optimaal warme voeten

Wil je je voeten ultiem opwarmen? Dan zijn magnetronsloffen zeer aan jou besteed. Deze pantoffels warm je op in de magnetron. Daarna zijn ze 1 tot 2 uur heerlijk warm. Eigenlijk dus een soort kruikjes, maar dan voor aan je voeten. Magnetronsloffen worden veel gedragen door mensen met reuma. Ze verzachten de pijn en bevorderen daarnaast de bloedcirculatie.

Soksloffen: populaire dames pantoffels

Een sokslof is, de naam geeft het al een beetje weg, een combinatie tussen een sok en een slof. Dit type dames pantoffel is eigenlijk een sok, maar dan met een antislip laag. Sommige soksloffen hebben zelfs een zooltje aan de onderkant. Ben je op zoek naar geschikte pantoffels voor kinderen? De meeste kinderen dragen graag soksloffen. Dit zijn eigenlijk stevige sokken met een anti sliplaag. Hierdoor kunnen kinderen gerust op deze sokken door het huis rennen, zonder dat er ongelukken gebeuren. Soksloffen zijn ook geliefde dames pantoffels, omdat deze in veel verschillende kleuren en printjes te koop zijn.

Vorig artikel Slot kapot? Geen probleem
Volgend artikel GameBoy Advance; een klassieker om te bewaren
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!