Home Algemeen Spaanse sloffen zijn een must-have voor het binnen leven

Spaanse sloffen zijn een must-have voor het binnen leven

0
Spaanse sloffen zijn een must-have voor het binnen leven

We willen er allemaal nog niet aan denken, maar de Spaanse sloffen mogen weer uit de kast getrokken worden. Het zou eigenlijk nog zomer moeten zijn, maar de winter komt er alweer aan. Hoog tijd dus om voorzorgsmaatregelen te treffen voor die koude voeten waar je altijd last van hebt. Spaanse sloffen zijn daarvoor de perfecte oplossing. Het biedt warmte en comfort in je woonkamer. Veel mensen zullen roepen dat ze ouderwets zijn, maar daar ben ik het niet mee eens. In mijn blog op Liveintheliving.nl vertel ik meer over de lifestyle van Spaanse sloffen.

Voor welke Spaanse sloffen ga jij?

Wie aan Spaanse sloffen denkt heeft waarschijnlijk die typische grijze sloffen in gedachte. Toch zijn er veel verschillende soorten Spaanse sloffen beschikbaar waar uit gekozen kan worden. Zo zijn er verschillende Spaanse Sloffen voor mannen, vrouwen en kinderen beschikbaar. Ook zijn er inmiddels veel verschillende merken op de markt. Het beste merk is denk ik Bernardino. Als we echt naar de kwaliteit kijken is dit merk wel de marktleider. Deze voetwarmers zijn gemaakt van echt wol, wat ze nog warmer maakt. Ook het merk LOBO is zeker prima om te dragen, hier zitten veters in. Dit merk kenmerkt zich door het feit dat het echt nog ambachtelijk wordt geproduceerd in Spanje. Ook voor vrouwen en kinderen zijn er andere sloffen beschikbaar. Vaak vinden vrouwen een roze kleurtje leuker en kinderen dragen graag felle kleurtjes. Dat is met dit product geen enkel probleem.

De beste merken Spaanse Sloffen

Ik zei het zojuist al even, Bernardino is het beste merk op het gebied van Spaanse sloffen. De Spaanse fabrikant produceert al sinds jaar en dag dit type sloffen met hoge kwaliteit suède. Op het eiland Mallorca worden de sloffen met een wollen binnenkant geproduceerd. Door ook een zool van hoge kwaliteit te produceren maakt deze slof echt heerlijk qua loopcomfort. Dit merk kenmerkt zich daarnaast door iets hoger om de enkel te zitten. Natuurlijk zijn er nog andere merken beschikbaar die deze voetwarmers produceren. Het mooie aan dit product is dat het voornamelijk nog ambachtelijk en op Spaanse bodem wordt geproduceerd. Het is dus een echt product met hoge kwaliteit. De bijzondere afkomst maakt dat je een erg goed gevoel krijgt bij deze heerlijke warme voetwarmers. Ik zou dus niet langer twijfelen, zeker met die winter op komst.

Vorig artikel Geniet en leef helemaal in het nu op stedentrip Rome
Volgend artikel Een nieuw avontuur! Verhuizen naar het buitenland
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!