Home Algemeen Goed gereedschap is het halve werk

Goed gereedschap is het halve werk

0
Goed gereedschap is het halve werk

Om vakkundig en efficiënt te kunnen werken moet je als bouwbedrijf beschikken over professionele en betrouwbare machines en gereedschappen. Met goede tools lever je kwalitatief en duurzaam werk af. Het is onmogelijk om alles aan te schaffen, wat je ooit bij een klus nodig zult hebben. Uiteraard begint de aanschaf van materialen bij datgene wat je het vaakst nodig zult hebben. Dure machines, of gereedschap dat je niet vaak zult gebruiken, kun je ook huren. Als blijkt dat je een bepaald soort gereedschap vaak moet huren, dan kun je overwegen om het aan te schaffen. Dat is op de lange termijn voordeliger.

Gereedschap huren

Bij Bouwmaat.nl is het mogelijk om professioneel gereedschap te huren. Bouwmaat heeft een unieke samenwerking met Boels. Via Bouwmaat krijg je bij Boels 20% korting met je eigen Bouwmaat-pas. Het is mogelijk om het gereedschap op locatie te laten bezorgen. Boels heeft altijd de modernste machines in het assortiment, afkomstig van topmerken. Er is altijd een vestiging bij jou of bij je klusadres in de buurt. Kredietpashouders betalen geen borg, tot een maximum huurbedrag van €500. Het werkt heel eenvoudig, de eerste stappen zijn: gereedschap kiezen  en reserveren. Vervolgens kun je er snel mee aan de slag.  Er is keuze uit meer dan 2500 verschillende machines en gereedschappen.

Nieuw gereedschap aanschaffen

Bij Bouwmaat vind je alles voor de vakman, van elektrisch gereedschap tot persluchtgereedschap. Het assortiment is zonder meer breed en professioneel te noemen, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt eenvoudig online bestellen en gebruik maken van de klaarzetservice die beschikbaar is in alle vestigingen. Als je vandaag bestelt, heb je het morgen in huis of op het klusadres. Er zijn regelmatig aanbiedingen die je kunt vinden in de actiekrant waar je, naast bouwmaterialen, ook gereedschap met korting kunt vinden. Als je een nieuwe accu of oplader nodig hebt voor een van je machines dan kun je ook bij Bouwmaat terecht, maar het assortiment bevat ook andere handige tools in allerlei categorieën. Denk bijvoorbeeld aan gereedschap voor schilderen, tegelzetten, stukadoren of meetgereedschap. Er zijn complete combisets voor gereedschappen op de markt, met meerdere machines inclusief opladers en passende opbergkoffers. Overigens zijn er ook handige gordels, opbergkoffers en -tassen in het assortiment opgenomen. Hiermee kun je het kostbare gereedschap goed beschermd opbergen en vervoeren. Op de site van Bouwmaat is een overzicht te vinden met informatie over de beste gereedschappen. Ben je in het bezit van een eigen werkplaats, dan zijn er speciale opbergrekken en mobiele werkbanken te koop. Kortom, wat je ook zoekt, je vindt het bij Bouwmaat.

Vorig artikel Bamboe jaloezieën, wat zijn de voordelen?
Volgend artikel Mijn liefde voor retro
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!