Home Algemeen Moderne keuken, dit hoort erin te staan.

Moderne keuken, dit hoort erin te staan.

0
Moderne keuken, dit hoort erin te staan.

Voor velen is de keuken de belangrijkste ruimte in huis, waar wij de meeste tijd doorbrengen. Een ruimte die prettig moet aanvoelen en voorzien is van alle gemakken. Een mooie keuken is belangrijk voor het hele huis. Het bepaalt de sfeer, comfort en rust van jouw huis. Naast het design van de keuken zijn ook de (inbouw) apparaten belangrijk. Deze helpen jou dagelijks bij diverse werkzaamheden. Een strakke keuken, die is voorzien van alle gemakken wil toch eigenlijk iedereen? Wil je liever een landelijke stijl, dan is het ook verstandig om te kijken naar technologieën van deze tijd. Een moderne keuken hoeft niet per definitie straks te zijn. 

Apparatuur is erg belangrijk

Bij het bezoeken van een keukenboer merk je gelijk dat technologie steeds verder gaat als we kijken naar apparatuur. Afzuigkappen die uit het keukenblad te voorschijn komen en koffiemachines in de achterwand. De trend is dat alles weg gewerkt moet worden en zoveel mogelijk uit het zicht. We willen namelijk gebruik maken van zoveel mogelijk apparatuur, maar er zo min mogelijk tegenaan kijken. Bij het ontwerpen van nieuwe keukenapparaten houdt de fabrikant hier al rekening mee. Zo is een inbouw vaatwasser niet meer weg te denken uit een moderne keuken en zien we steeds meer ovens met een moderne touch aan de voorkant. Ook compleet weggewerkte waterkokers en combimagnetrons zijn van deze tijd. Dit soort apparaten komen alleen in het zicht wanneer je ze gebruikt.

Slimme gadgets tot in de keuken

Ook in de keuken vinden wij steeds meer slimme apparatuur. Grote koelkasten met touchscreens waar je jouw notities op kunt invoeren en espressomachines die automatisch een kopje koffie voor jou zetten als je wakker wordt. Deze smart home oplossingen worden steeds populairder. Zo heeft bijvoorbeeld een bosch vaatwasser een smartstart functie, waarmee de vaatwasser alleen zijn werk doet wanneer het energie daltarief geldt. Dit zijn natuurlijk fantastische functies die jou helpen met het verduurzamen van je huis. Naast het meedenken aan het milieu is de toekomst van keukenapparaten ook erg prettig. Deze keuken gadgets worden steeds slimmer en maken jouw werk makkelijker. Een jarenlange trend is het bedienen met je smartphone of tablet. Het bedienen met een app van allerlei apparaten zien wij ook steeds vaker terug in de keuken. De technologie staat niet stil en over een aantal jaren hoeven we waarschijnlijk niet veel meer te doen in onze eigen keuken. 

Vorig artikel Tips voor het kopen van een sloep
Volgend artikel Leuke cadeautips voor een housewarming!
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!