Home Algemeen Luxe auto importeren uit Duitsland

Luxe auto importeren uit Duitsland

0
Luxe auto importeren uit Duitsland

Ben jij op zoek naar een luxe auto? Denk er dan eens aan om deze te importeren vanuit Duitsland, dat kan namelijk vele voordelen met zich meebrengen. Zeker als de auto nog vrij jong is kun je veel geld besparen door deze uit Duitsland te importeren. Ook is het zo dat auto’s in Duitsland luxer zijn uitgerust en het aanbod aan auto’s is veel groter dan in Nederland. Hierdoor kan iedereen een fijne auto vinden die perfect bij hem of haar past.

Auto uit Duitsland

Als je een auto wilt importeren uit Duitsland, is het goed om te weten welke stappen je moet nemen voordat je dit in gang kan gaan zetten. Het is namelijk niet makkelijk en er kan het een en ander misgaan. Het meest handige is om een bedrijf in te schakelen die hier verstand van heeft en weet wat er moet gebeuren. Zo kun je voor importauto’s van Das Import gaan zodat je zeker weet dat alles goed geregeld is. Je moet namelijk op een heel aantal dingen letten. Zo is het belangrijk om te kijken hoe oud de auto is en hoeveel kilometer hij heeft gereden. Dit is later tijdens het import namelijk van invloed op de te betalen BPM en/of btw.

BPM verlagen

Als je het slim aanpakt kun je veel besparen op de af te dragen BPM. Hiervoor moet je wel weten wat je moet doen. Als je hier een bedrijf voor inschakelt, weet je zeker dat je niet te veel BPM betaalt. Het bedrijf houdt namelijk rekening met de toepassing van het voordeligste BPM-regime. Door dit te doen kun je veel besparen op de BPM. Aangezien dit regime ook regelmatig verandert, is het best lastig om dit zelf allemaal in de gaten te houden. Een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is weet precies wat er speelt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Auto-importservice

Heb je uiteindelijk zelf geen tijd om de auto uit Duitsland op te halen? Ook dan kun je gebruik maken van een auto-importservice. Het is uiteraard belangrijk dat alles goed geregeld wordt tijdens het importeren van een auto uit Duitsland, want er zijn best veel dingen die mis kunnen gaan. Als je gebruik maakt van een auto-importservice weet je zeker dat het goed gaat. Zo'n bedrijf weet wat ze aan het doen zijn en hebben hier ervaring mee. Voordat de auto wordt opgehaald kan het bedrijf een stappenplan met je doornemen hoe het allemaal in zijn werk gaat en hoe de auto bij jou thuis aankomt. Daarna hoef je niks meer te doen en kun je rustig wachten tot de auto voor je deur staat.