Home Algemeen Meer grip op je leven met magneetborden?

Meer grip op je leven met magneetborden?

0
Meer grip op je leven met magneetborden?

Wil jij ook meer controle over je dagelijks leven? Heb je genoeg van continu achter de feiten aan lopen? Het overkomt je al snel. Een agenda is voor jou teveel gedoe. Je leeft je leven vrij en voor je het weet ben je een afspraak vergeten. Ook al was het niet je bedoeling het levert wel stress op. Om dit te voorkomen geven we je een aantal handige tips die jou weer de controle geven in het dagelijks leven. Tips die zorgen dat je weer op de hoogte bent. Tips die zorgen dat je het overzicht bewaard gedurende jouw drukke bestaan. Heb jij je zaakjes op orde en je verplichtingen vervuld? Dan is het tijd om te genieten. Hou meer tijd over voor de leuke dingen in het leven door je verplichtingen in het leven onder controle te hebben.

Een magneetbord als maandplanner

Hoe bewaar je het overzicht in je drukke bestaan? Een magneetbord is handiger dan je denkt. Je kan magneetborden aanschaffen met een voorgedrukte verdeling van de maand of week. Per dag kan je je belangrijkste bezigheden, taken of doelen formuleren. Hang je magneetbord thuis op. Bij voorkeur op een plek waar je vaak langsloopt op een dag. Hierdoor zal je elke keer als je langsloopt worden herinnerd aan je belangrijkste doelen. Dit maakt het makkelijker om je focus te behouden. Gedurende de maand zal je ook doelen en taken afronden. Door het afvinken van deze doelen en taken zichtbaar te maken op je magneetbord zal je een stimulans ervaren de rest van je maand succesvol af te ronden. Een blik op je magneetbord en je weet precies waar je aan toe bent. Even snel een inschatting maken of je tijd hebt voor ontspanning? Met behulp van een magneetbord maak je een weloverwogen beslissing. Geniet op de momenten wanneer er tijd voor hebt zonder er achteraf spijt van te hebben.

Ook op je werk het overzicht bewaren

Niet alleen privé is het fijn om alles op een rijtje te hebben. Maar ook op kantoor of op de werkvloer wil je in controle zijn. Vergaderingen of samenwerkingen kunnen vaak chaotisch verlopen. Iedereen heeft een mening en wilt zijn of haar stem laten gelden. Hoe breng je dan orde in deze chaos? Magneetborden zijn de oplossing voor een overzichtelijk en gestructureerd overleg. De belangrijkste punten noteer je op het bord en alle deelnemers weten waar ze aan toe zijn. Je hebt magneetborden in alle formaten. Hierdoor vind je altijd wel een magneetbord die geschikt is voor je werkplaats.

Vorig artikel Wees flexibel en ervaar een hogere levenskwaliteit!
Volgend artikel Privé jet huren voor stedentrip
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!