Home Algemeen Privé jet huren voor stedentrip

Privé jet huren voor stedentrip

0
Privé jet huren voor stedentrip

Even aan de dagelijkse drukte ontsnappen, dat hebben we allemaal wel eens nodig. Een citytrip is een ideale manier om er tussenuit te gaan. Met het vliegtuig ben je zó bij je bestemming, maar de stress van het op tijd van huis gaan om je vlucht te halen, werkt niet bevorderend voor je stresslevel. Het huren van een privé jet voor je citytrip kan daarom de perfecte oplossing zijn! Lees hieronder meer over de voordelen, de verschillende opties en wat je precies moet doen om een privé jet te regelen. 

Voordelen van een privé jet

Met een gehuurde privé jet naar de bestemming van je citytrip heeft natuurlijk erg veel voordelen. Zo ben je bijvoorbeeld niet afhankelijk van de vertrektijden van een vliegmaatschappij. Je hoeft dus niet om 6 uur ’s ochtends op het vliegveld te zijn, maar je geeft gewoon je eigen tijden door. Ook zul je bij een privé jet niet de ongemakken ondervinden van een vliegtuig van een budgetmaatschappij. Je zit naast je eigen familie of vrienden en een gebrek aan beenruimte is niet aan de orde. Wil je je hond meenemen op reis? Deze hoeft niet in het ruim en mag je bij je houden. Een ander groot voordeel van een privé jet is dat je maar 15 minuten van te voren in de terminal aanwezig hoeft te zijn. Geen lange rijden voor de douane dus. 

Verschillende soorten privé jets

Voor je citytrip zijn er verschillende soorten privé jets die je kunt huren. Het hangt allemaal af van hoe groot de groep is waarmee je op reis gaat, hoelang de reis duurt en hoe luxe je het wilt hebben. Plan je een citytrip voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, of ga je op reis met een groot reisgezelschap? Er zijn privé jets beschikbaar voor maar liefst 400 personen! Ook kun je kiezen voor een privé kok aan boord, wat handig is als je een lange reis voor de boeg hebt. Ben je miljonair en wil je alles nog nét even luxer? Kies dan een privé jet met slaapkamers, een keuken en een badkamer aan boord. 

Hoe kun je een privé jet huren en wat kost het

Er zijn verschillende bedrijven die privé jets aanbieden. Er is geen vaste prijs, want iedere reis is anders. Prijzen kunnen dus erg verschillen en afhankelijk van de grootte van de groep waarmee je reist, kan de prijs per ticket zelfs lager uitvallen dan een ticket van een reguliere vliegmaatschappij. Op citytrip met een privé jet is dus zeker een aantrekkelijke optie om te onderzoeken. Je kunt een offerte aanvragen bij verschillende aanbieders, zoals First Class Aviation.

Vorig artikel Meer grip op je leven met magneetborden?
Volgend artikel Manieren om geld te besparen: leef goedkoper!
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!