Home Uitgelicht Relatiegeschenken voor in huis: 3 leuke ideeën

Relatiegeschenken voor in huis: 3 leuke ideeën

0
Relatiegeschenken voor in huis: 3 leuke ideeën

Ben je op zoek naar leuke relatiegeschenken voor in huis? Steeds meer mensen werken thuis, en dus is een relatiegeschenk dat leuk is voor thuis ook steeds vaker een passende optie. Bovendien: relatiegeschenken die mensen thuis gaan gebruiken, hebben veel meer het beoogd effect. Een relatiegeschenk, of een ‘give away’, is een prima manier om jouw bedrijf of merk onder de aandacht te brengen. Maar hoe zorg je dat mensen ook een positief gevoel houden? Door een geschenk te geven dat zij in huis kunnen gebruiken, zorg je voor langdurige positieve associaties bij jouw merk.

#1 De bedrukte beker

Het is een klassieker, de bedrukte beker met het logo van een bedrijf of met een opbeurende tekst. Een mok bedrukken is niet voor niets populair: het werkt, het wordt vaak direct in gebruik genomen, en het gaat lang mee. Voor een eenvoudig en laagdrempelig relatiegeschenk blijft de bedrukte beker waarschijnlijk nog lang een van de beste opties. Bedrukte glazen zijn trouwens ook een goed alternatief, vooral in combinatie met een drankgeschenk.

#2 Kamerplanten

Een plant als relatiegeschenk? Jazeker. Je kunt er dan wel niet je logo opzetten, maar een plant is een populair geschenk om uit te delen aan klanten en relaties. Waarom? Een plant roept over het algemeen zuiver positieve gevoelens. Bovendien geef je iemand een kleine verantwoordelijkheid om de plant in leven te houden en te laten groeien. Hoe mooi is het als je daar de associatie met jouw bedrijf of merk kunt plakken?

Er zijn steeds meer betrouwbare bezorgservices die planten kunnen afleveren. Kleine luchtplantjes zijn bijvoorbeeld een leuk en onverwacht relatiegeschenk.

#3 Woonaccessoires

Wie kijkt op een website voor relatiegeschenken, ziet al snel lange lijsten met woonaccessoires. Van geurkaarsen tot viltborden, van wandklokken tot USB-ventilatoren voor bij de computer: alles wat gebruikt kan worden in huis is in principe te schenken aan relaties. Er zijn veel unieke ideeën te bedenken, en inspiratie opdoen gaat vrijwel vanzelf. Een uniek geschenk dat goed past bij jouw brand en dat mensen handig kunnen gebruiken in hun eigen huishouden, is altijd goed! Daarmee kom je goed uit de hoek en zet je jouw bedrijf of merk weer wat beter op de kaart.

Relatiegeschenken voor in huis

Zoek je een leuk idee voor een relatiegeschenk? Iets dat mensen in huis kunnen gebruiken, maakt vaak meer indruk en kweekt meer goodwill. Het is de perfecte oplossing!

Vorig artikel Verschillende trouwfilm mogelijkheden
Volgend artikel Duurzaam wonen en leven; 5 tips en tricks
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!