Home Algemeen Verschillende trouwfilm mogelijkheden

Verschillende trouwfilm mogelijkheden

0
Verschillende trouwfilm mogelijkheden

Een bruiloftvideograaf op je bruiloft, dat klinkt waarschijnlijk nieuw. Maar wat zijn de videomogelijkheden eigenlijk? Daarover en meer ga ik je in deze blog meer over vertellen. Zodat jullie een genoeg mogelijkheden hebben om uit te kiezen, en om te kiezen uit de mogelijkheden die het best bij jullie passen!

Wat is een trouwvideo?

Wat is een trouwfilm nou eigenlijk precies? Een trouwvideo bestaat uit een video van ongeveer 7 minuten, die een volledig beeld laat zien van jullie bruiloft. De kwaliteit van deze video is ontzettend hoog waardoor je een realistische ervaring beleefd bij het zien van deze trouwvideo. Ook is de video makkelijk te delen via een YouTube linkje. Zo kun je gemakkelijk de video doorsturen naar al je vrienden. Opmerkelijk aan het delen van de trouwvideo is, is dat hierop de kwaliteit niet achteruitgaat. Zo gebeurt dat wel bij het delen van foto’s, maar bij de trouwvideo niet.

Wat zijn de mogelijkheden?

Je hebt besloten om een trouwvideograaf in te huren op jullie bruiloft, maar wat kun je dan verwachten van die trouwvideo. De verschillende mogelijkheden van een trouwvideo zet ik hieronder in een rijtje;

Videolengte

Wil je een korte video van een minuut of twee, of een wil je een weddinghighlight, of zelfs een 30 minuten durende video waarin de gehele speeches naar voren komen.

Een video rond de twee minuten laat een kort maar krachtig beeld zien van hoe jullie bruiloft eruitzag. De mogelijkheid bij deze videolengte is om de dag na jullie bruiloft deze video al in jullie mailbox te ontvangen. Zo kunnen jullie de volgende dag al met een korte impressie zien hoe ontzettend gaaf de bruiloft was. Ook is deze video een korte preview op de volgende, naar keuze, video’s.

Een weddinghighlight is een video die rond de 7 minuten duurt. In deze video worden de highlights van de bruiloft weergegeven. Hierbij kun je denken aan de ceremonie, de geloftes of het feest in de avond. Deze video is van hoge kwaliteit en laat je de bruiloft herbeleven uit een 3e-oogperspectief.

Een 30-minuten durende video, is echt een video die je de hele bruiloft opnieuw laat beleven. Deze video laat alle details zien van jullie bruiloft. Door een 30-minuten durende trouwvideo komen er ook details en gebeurtenissen naar voren die jullie zelf op de bruiloft niet hebben meegemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aankleden van de bruid, of de voorbereidingen die werden gedaan door vrienden en familie. Een video om heerlijk terug te kijken samen op de bank, om jullie trouwdag weer her te beleven.

Dronebeelden

Dronebeelden zijn voor veel mensen een must have in hun trouwvideo, maar hoe zien die dronebeelden er eigenlijk uit? De drone beelden maken een mooi resultaat zien van bijvoorbeeld de omgeving waar de bruiloft plaatsvond. Hierbij kun je denken aan de prachtige bossen in omgeving, of andere prachtige landschappen. Met de drone worden dus de bijhorende sfeerbeelden gemaakt die de trouwvideo helemaal afmaken. Ook zijn de dronebeelden ontzettend stabiel en lijkt het dus net alsof je vanaf een volgelperspectief de locatie van de bruiloft ziet. Een echte aanrader dus om toe te voegen aan je trouwvideo, voor de mooiste sfeerbeelden en de prachtige rustgevende momenten van de bruiloft.

Vorig artikel Is overstappen op groene stroom duurder?
Volgend artikel Relatiegeschenken voor in huis: 3 leuke ideeën
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!