Home Kinderen Nieuwe broodtrommels aanschaffen

Nieuwe broodtrommels aanschaffen

0
Nieuwe broodtrommels aanschaffen

Ik heb drie kinderen die alle drie elke dag naar de basisschool gaan. Ik vind het erg belangrijk dat ik ze dan vanuit huis de juiste voeding mee geef zodat ze de hele dag energie hebben. Vaak pak ik de avond van tevoren hun broodtrommel in en zet deze dan in de koelkast zodat deze in de hectische ochtend direct in de tas mee naar school kunnen gaan. De meeste van deze broodtrommels zijn al een tijdje in gebruik. Ik vond dat het tijd werd om voor alle drie de kinderen een nieuwe kinder broodtrommel aan te gaan schaffen. Ik vind broodtrommels namelijk ideaal, ze kunnen vaak in de vaatwasser en het eten wordt ook goed beschermd wanneer de kinderen niet heel voorzichtig met hun tas omgaan. 

Verschillende printjes

Mijn eerste vraag was, waar kan ik nou het beste een leuke broodtrommels voor kinderen vinden? Na een tijdje zoeken kwam ik bij een winkel uit waar veel verschillende soorten printjes en kleuren te koop zijn. Dit leek mij ideaal, zo kunnen de kinderen hun broodtrommel ook in de klas goed herkennen. Omdat mijn jongste zoon gek is op dino’s heb ik voor hem een donkergroene dino broodtrommel besteld. Voor mijn dochter heb ik een Frozen broodtrommel besteld en voor de oudste zoon een stoere cars trommel. Ik weet nu al zeker dat ze er heel blij mee gaan zijn. Omdat ik vaak wat tomaatjes, blokjes kaas, komkommer of wat fruit bij de lunch wil doen zocht ik hier een goede oplossing voor. Een los bakje erbij leek mij niet zo handig, meer kans op kwijt raken. Al snel werd ik heel erg blij toen ik de beschrijving van de broodtrommels begon te lezen. Bij alle broodtrommels zat namelijk een bento bakje en een vorkje. Dit bento bakje kan in de broodtrommel worden geplaatst en zorgt ervoor dat het fruit en brood gescheiden blijft, ideaal dus!

Een bijpassende drinkbeker

Omdat ik zo enthousiast van deze site was geworden besloot ik om ook een kijkje voor een eventuele nieuwe kinder drinkbeker te nemen. Omdat mijn kinderen wel eens hadden gezegd dat ze moeite hadden met het opendraaien van de dop, werd ik helemaal enthousiast toen ik de pop-up drinkflessen zag. Hierbij hoef je alleen te drukken en te drinken. Wanneer je genoeg hebt kan de tuit naar beneden worden gedrukt en zit de fles dicht. Ook deze drinkbekers waren voorzien van leuke kleuren en printjes. Ik kon ze zelfs bijpassend bij de broodtrommel kiezen. Ik weet zeker dat ik mijn kinderen hier ook heel blij mee ga maken!

Vorig artikel Geschuurd leer
Volgend artikel De lekkerste recepten met palmolie
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!