Home Gezonde levensstijl Nike kleding: perfect om in te sporten

Nike kleding: perfect om in te sporten

0
Nike kleding: perfect om in te sporten

Inmiddels zijn we al zo’n zes weken in het nieuwe jaar, en voor sommigen is het goede voornemen om meer te gaan sporten nu al in het water gevallen. Als je Nike kleding hebt, is de kans misschien groter dat je ergste vijand (spierpijn) je beste vriend wordt. Met Nike kleding heb je namelijk meer zin om te sporten omdat je er goed uit ziet.

Nike kleding heeft één missie

Als je het Nike vraagt heeft Nike kleding één doel: mensen aan het sporten krijgen. Het bekende merk speelt namelijk niet alleen in op ‘er goed uit zien’, maar voornamelijk op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wat houdt dat in? Eigenlijk willen ze de vraag beantwoorden: hoe krijgen we de wereld fit? Een speler in het beantwoorden van die vraag, is Nike kleding.

Wat doet Nike kleding met je?

Nike kleding geeft namelijk een gevoel ergens bij te horen. Veel mensen dragen het, en niet alleen tijdens het sporten. Als je iemand ziet die dezelfde Nike kleding draagt als jij, voel je je verbonden, alsof je in een community zit. Dat werkt helemaal goed voor mensen die nog in de twijfelende fase zitten: zal ik Nike kleding wel aanschaffen? Wanneer ze dan iemand zien rennen die de kleding draagt die je eigenlijk wel zou willen kopen, werkt dat bevestigend.

Op naar een wereld zonder obesitas

Wat Nike dus eigenlijk wil (en wie niet?), is een wereld zonder obesitas. Mensen moeten sporten én er het liefst nog lol in hebben ook. Cijfers van Amerikanen zijn schokkend, en helaas zit Europa er ook niet ver vanaf. Meer dan de helft van de Amerikaanse bevolking heeft namelijk obesitas. In het westelijke continent bestaat alles uit groter en meer, meer, meer. Als je daar een patatje bestelt, geven ze je altijd de optie: wil je het in extra large? Zeg daar maar eens nee tegen.

Nike kleding doet men sporten

Aan de sport dus! Met kleding van Nike raak je sneller gemotiveerd, want zodra je de kleding aandoet heb je het gevoel goed bezig te zijn. In combinatie met iets minder (en gezonder) eten, word je binnen de kortste keren fit! Probeer eens te sporten met een vriend of vriendin, een familielid, een collega of studiegenoot. Samen sporten werkt naast de sportkleding motiverend, omdat je je ergens aan hebt gecommitteerd. Je hebt afgesproken met diegene om samen te gaan sporten, en samen voelt alles altijd beter.

Vorig artikel Heren pakken: laat je van je beste kant zien
Volgend artikel Tips bij het importeren van een auto
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!