Home Gezonde levensstijl Nog even regelen voor de zomer

Nog even regelen voor de zomer

0
Nog even regelen voor de zomer

Het is inmiddels goed en wel zomer. En ondanks dat het weer af en toe wat druilerig is, hebben we al een aantal hele goede dagen gehad en er komen er nog meer aan! Tijd dus om in die zomerse sferen te komen, het is immers ook al bijna vakantie. In deze blog zet ik de puntjes voor je op een rijtje. Lees je mee?

Zit goed, zwemt goed

Het warme weer in Nederland is een beetje zeldzaam. Goed, het is de afgelopen jaren wel steeds warmer geweest maar vaak zoeken we voor de échte zomerse temperaturen toch het buitenland op. Maar het lijkt erop dat we dit jaar de zomer wederom gewoon in Nederland kunnen vieren als het aan het weer ligt. En dat betekent dat er gezwommen moet worden. Tijd dus voor een goede zwembroek. Zorg dat je zwemkleding hebt die goed zit en je niet beklemd tijdens het zwemmen. Dat is belangrijk.

Een kekke zonnebril

Wat waarschijnlijk nog belangrijker is, is goede bescherming tegen de zon. Niemand loopt graag met witte strepen van de zonnebrand rond maar het is wel belangrijk om je goed in te smeren. Gelukkig kan je met wat extra aandacht en de juiste crème die strepen voorkomen. Nog een geweldige en ook heel stijlvolle manier om jezelf te beschermen is door middel van een zonnebril. Niet alleen praktisch maar ook nog eens een mooie accessoire op je zomeroutfit. Bij charlietemple.com hebben ze geweldige brillen voor een goede prijs. Het assortiment is breed, dus daar zit voor iedereen wel wat bij.

Weg of thuis?

Zoals ik al zei, kunnen we dit jaar net zo goed de zomer in Nederland vieren en misschien is dat gezien de toestand in de wereld ook wel handiger. Toch zijn er genoeg mensen die graag even naar het buitenland gaan. Even weg van huis. Belangrijk is het om die tripjes goed voor te bereiden. Zo voorkom je teleurstelling of iets dergelijks op je vakantie en kan je je beter ontspannen.

Alles vakantie-klaar

En dat is toch waar het om gaat, ontspannen. Dat doe je dus als je je tripje weg goed voorbereid hebt maar ook als je thuis de dingen geregeld hebt. Draai die laatste wassen voor vertrek zodat je niet bij thuiskomst in de prijzen valt en zorg, ondanks het gebrek aan zin zo vlak voor de zomer, ook maar dat al het werk af is. Geloof me, daar ben je jezelf later dankbaar voor.

Wat ga jij doen deze zomer?

Vorig artikel Led strips voor dat beetje extra
Volgend artikel Laat kunstgras aanleggen
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!