Home Algemeen Tropisch weer in Nederland, maar ook op vakantie.

Tropisch weer in Nederland, maar ook op vakantie.

0
Tropisch weer in Nederland, maar ook op vakantie.

De weerberichten liegen er niet om, in Nederland komt het tropische weer er weer aan. En dat is misschien een beetje balen wanneer jij nou net die dagen op vakantie gaat. Maar niet getreurd, ook jij krijgt natuurlijk mooi weer op vakantie. Want dat heb je natuurlijk wel verdiend, en dat het hier in Nederland mooi weer wordt, dat is boffen voor de mensen die thuis blijven. Maar jij kan ook heerlijk genieten van het mooie weer. Want jij hebt vliegtickets Turkije.

Onder de zon in Turkije.

In Nederland krijgen we de zon, maar de temperaturen in Turkije liegen er ook niet om. Want daar schijnt de zon ook flink en zorgt voor hoge temperaturen. Dus jij krijgt genoeg graden Celsius en zon uren om dat heerlijke bruine kleurtje mee naar huis te nemen. Heerlijk in jouw bikini, of zwembroek, met een goed boek langs het zwembad en jouw vakantie is al helemaal top natuurlijk. Het worden een paar dagen vol op genieten.

Een andere bestemming dan Turkije.

Ik heb even de weersvoorspellingen voor de komende twee weken gecheckt. En nou heb je eigenlijk in bijna geen een land te klagen. Want de zon staat overal hoog aan de hemel en jij hebt genoeg tijd om te werken aan jouw heerlijke bruine vakantie kleurtje. Weet wel bescherm je goed tegen de zon. Maar daar hebben we het zo nog wel over. Want waar gaat jouw vakantie naar toe, wanneer je niet naar Turkije gaat? Wordt het Frankrijk, Italië, Spanje of ga jij naar een ander continent? Die mogelijkheid is er natuurlijk ook nog.

Goede bescherming tegen de zon.

Het is van groot belang dat je jezelf goed beschermt tegen de zon, smeer jezelf daarom altijd goed in. Begin in de ochtend al met smeren en smeer je altijd elk uur weer goed in. Want je wilt natuurlijk niet verbranden. En in de tijd van 12 uur tot een uurtje of 3 a 4, is het goed om even wat schaduw op te zoeken. Want op deze momenten is de zon op zijn sterkst. Wil je dan toch even de zon in, zorg dat je goed ingesmeerd bent en ga desnoods het water in. Maar weet wel, in het water verkleur je nog sneller dan op de kant. En we weten allemaal dat te veel zon niet goed is voor je huid. Dus heb je huid lief en zorg er goed voor. Geef het de bescherming die het nodig heeft. En af en toe wat schaduw natuurlijk.

Vorig artikel Top 3 aanhang in Duitsland
Volgend artikel Emmen: genieten van een stukje Drenthe vanuit de lucht!
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!