Home Huis Verhuizen naar Amsterdam

Verhuizen naar Amsterdam

0
Verhuizen naar Amsterdam

Ik speel al meer dan twaalf jaar hockey. Ik ben begonnen bij een hockeyclub bij ons in het dorp. Omdat ik best goed was in het scoren van doelpunten, werd ik al snel gescout door een andere club. Hier had ik toen geen interesse in. Ik was jong en vond het veel te leuk om met mijn vrienden te blijven spelen in ons huidige hockeyteam. Hier bleef ik spelen tot ik ongeveer vijftien jaar oud was. Toen werd ik nog een keer benaderd door een scout van een club die betere teams heeft. Omdat ik nu ouder was en toe was aan iets nieuws heb ik ja gezegd. Ik vond het wel heel spannend om naar een nieuwe club te gaan waar ik niemand kende. Gelukkig werd ik daar met open armen ontvangen en waren de jongens in het nieuwe team ook heel aardig. Daar eindigt mijn verhaal echter niet. Nee, in deze blog vertel ik je hoe ik door deze gave kans in aanraking kan met de VvE Amsterdam.

Trainen

We trainden voor de hockey best vaak per week, op een gegeven moment wel vier avonden per week. In het weekend hadden we dan ook nog een wedstrijd. Ik was dus best veel tijd kwijt aan het hockeyen maar ook aan het reizen. Omdat de club waar ik voor was uitgenodigd gevestigd zat in Amsterdam moest ik hier elke dag heen komen. Als ik na het eten trainde konden mijn ouders mij vaak met de auto brengen, dat duurde dan maar 25 minuten. Maar als ik vroeg in de middag training had en mijn ouders nog op hun werk waren moest ik met het openbaar vervoer naar de hockeyclub zien te komen. Dit duurde dan wel een stuk langer, ik was dan wel 45 minuten onderweg. Dit kostte uiteindelijk iets te veel tijd. Dus toen ik achttien werd besloot ik om naar Amsterdam te gaan verhuizen. Dat was voor mij persoonlijk een grote stap! Te groot om alleen te doen.

Samenwonen

Ondertussen had ik een teamgenoot die een beetje in hetzelfde schuitje zat als ik. Bij hem waren zijn ouders verhuist en woonden zij nu verder van de hockeyclub vandaan dan eerst. Dus hij had nu ook vaak te maken met lange reistijden. In het begin vond hij dit ook niet erg. Maar op een gegeven moment besloot hij ook dat hij liever dichtbij de hockeyclub wilde wonen. We hadden bedacht om samen opzoek te gaan naar een huis om samen te wonen. We vonden een prachtig huis waar we samen in konden gaan wonen. Hierdoor kwamen we in aanraking met een  VvE Beheerder Amsterdam. Toen we hier samen in zijn gaan wonen was dit een van de beste beslissingen tot nu toe.

Vorig artikel Mijn liefde voor retro
Volgend artikel Tips voor het kopen van een woning
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!