Home Huis Verras je collega’s met een Paasgeschenk

Verras je collega’s met een Paasgeschenk

0
Verras je collega’s met een Paasgeschenk

Als werkgever vind ik het belangrijk dat wij onze waardering laten blijken aan de mensen die voor ons werken. Daarom bedenken we regelmatig een extraatje. Tenslotte werken we met z’n allen hard om ons product tot een succes te maken. Ik zou ook niet weten hoe de zaak zonder hen zou moeten draaien. Ons team is klein maar de loyaliteit is groot. Als het even kan zijn de meeste collega’s bereid om af en toe iets extra’s te doen. Dit waardeer ik zeer en dat communiceer ik dan ook regelmatig. 

Blijk van waardering

Naast directe communicatie zijn er ook andere manieren om je waardering te laten blijken. Op dit moment bereiden we iets voor in het kader van Pasen. Uiteraard organiseren we dan een paaslunch met elkaar. Dat is traditie. Daarnaast willen we zorgen voor een presentje. Paas cadeaus bestellen moet binnenkort gaan gebeuren. De tijd vliegt en gelukkig worden de dagen weer langer. Pasen valt dit jaar op 12 en 13 april. Als ik denk aan Pasen dan denk ik aan het voorjaar en de lente. Mijn favoriete periode van het jaar. Ik zou voor mijn mensen graag een Paasmandje kopen. Op de website van Tezet (the Surprise Company) heb ik een leuke rieten mand gezien. Die mand is duurzaam en kun je gebruiken als broodmandje. De mand is gevuld met een paasstol, een paashaas, leuke gekleurde chocolade eitjes en vrolijke gele paaskoeken. Ons logo wordt op een label gedrukt. Daarop wil ik graag voor ieder een persoonlijke boodschap schrijven. 

Zakenrelaties

Ook onze zakenrelaties krijgen een Paasgeschenk. Dat moet lekker zijn van binnen en mooi van buiten. Tezet gaat met ons meedenken over het ontwerp. Het wordt een verrassing in een sfeervolle verpakking die ook tegen een stootje kan. Op de website staat bij elk product vermeld vanaf welke datum levering mogelijk is. Bezorging kan door heel Nederland en België, waar we ook klanten hebben. 

Vrolijk

Voor ons kantoor zullen we schalen bestellen met paaseitjes. Elk jaar brengen we onze werkruimtes in Paassfeer. In de grote spreekkamer staat dan een vaas met paastakken op tafel. Her en der staan glazen potten met krokusjes en hyacinten of een vaas narcissen. Echt van die voorjaarsbloemen. Met al die vrolijke kleurtjes kom je dan echt in de sfeer van het voorjaar en Pasen. Uiteraard letten wij erop dat uitsluitend met Fairtrade producten wordt gewerkt. Daarover hoeven wij ons geen zorgen te maken bij Tezet.

Vorig artikel Houd uw kindje warm tijdens de koude dagen
Volgend artikel Profiteren van een lage hypotheekrente?
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!