Home Kinderen Vrolijk stappen in Shoesme

Vrolijk stappen in Shoesme

0
Vrolijk stappen in Shoesme

Het begon met de slofjes

Toen mijn dochtertje Kaia nog een baby was had ze continue koude voeten. Ze was behoorlijk bewegelijk en trapte haar slofjes de hele tijd uit. Dus toen ging ik opzoek naar slofjes die wel bleven zitten. Uiteindelijk ben ik op de website van Shoesme terecht gekomen. Daar las ik over hun slofjes en besloot ze uit te proberen. Ze hadden verschillende soorten zoals slofjes met een lange sok eraan en slofjes met een strik. De laatste leken een beetje ballerina-achtig en ik hou daar niet zo van, dus ik besloot de slofjes met lange sok te proberen. Ik kocht een mooi roze paar en deed ze aan Kaia’s voetjes. Ze stonden ontzettend leuk! En het allerbeste was dat ze ook bleven zitten.

Stampen in de plassen

In de herfst van 2017 was Kaia bijna twee jaar oud en ze liep al vrolijk rond. Het was tijd voor haar eerste paar schoenen. Het regende ontzettend veel in die tijd, dus ik besloot voor kleine regenlaarsjes te gaan. Aangezien ik zo’n goede ervaring had met de slofjes van Shoesme, besloot ik weer op hun website te kijken. Weer werd ik helemaal blij van het assortiment. Er waren zoveel leuke kleurtjes en prints! Ik ben uiteindelijk gegaan voor laarsjes met sterretjes. En Kaia vond de Shoesme laarsjes prachtig! Zo konden we lekker in de plassen stampen. Dit waren 1 van de mooiste momenten van dat jaar.

Coole veterlaarsjes van Shoesme

Nu is Kaia net vier jaar geworden en heb ik ontzettend leuke veterlaarsjes van Shoesme voor haar gekocht. Ik ben gewoon zo enthousiast over de collectie! Zo loopt Kaia nu rond in blauwe glitter veterlaarsjes en ze steelt de show! Ik vind het zo leuk om mijn dochter zien rond te lopen in deze laarsjes en zelf is ze er ook erg blij mee. Ik kon het niet laten om nog een tweede paar te kopen in de uitverkoop voor haar jongere zusje Esmé, die nu in hetzelfde paar van Shoesme loopt.

Extreme flex

Mijn enthousiasme over het uiterlijk van de schoenen van Shoesme is volgens mij wel duidelijk geworden, maar daarnaast zijn ze ook nog eens erg goed voor de ontwikkeling van je kind, doordat ze geen stugge zolen gebruiken. Extreme flex heten de zolen van Shoesme en dit zijn dus zolen die erg buigbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat je kind zijn/haar voet beter kan afwikkelen. Iets wat erg belangrijk is bij het leren lopen. Kortom: Shoesme schoenen zijn zowel mooi als functioneel. Ik zal ze aan iedereen aanraden.

Vorig artikel Hamamdoek op vakantie
Volgend artikel Heren pakken: laat je van je beste kant zien
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!