Home Algemeen Winst maken met cryptomunten: hoe pak je dat aan?

Winst maken met cryptomunten: hoe pak je dat aan?

0
Winst maken met cryptomunten: hoe pak je dat aan?

Het klinkt zo goed: je koopt wat Bitcoin of andere cryptomunten, en wordt vervolgens min of meer slapend miljonair. Zo simpel ligt het in de meeste gevallen echter niet. Natuurlijk, er zijn mensen die cryptomunten hebben gekocht op een moment dat de koers nog heel erg laag stond. Zij verkopen deze nu tegen spectaculaire tarieven, en kunnen inderdaad in één klap miljonair zijn. Dit zijn echter de uitzonderingen. Voor de meeste mensen geldt dat het niet zo gemakkelijk gaat, al zijn er natuurlijk nog wel steeds mooie winsten te behalen.

Te mooi om waar te zijn?

Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, dan is het dat meestal ook. Toch ligt dat in het geval van cryptomunten anders. Als iemand vertelt er miljonair mee te zijn geworden, is de kans aanzienlijk dat dit waar is. Het is alleen niet automatisch zo dat jou dit ook zal lukken.

Veel van de huidige cryptomiljonairs hebben een tijdje moeten wachten op hun winst. Ze zagen een goede mogelijkheid toen dit soort munten voor het eerst werden geïntroduceerd en zijn er toen ingestapt. In de meeste gevallen heeft het nog een aardige tijd geduurd voor zij de miljoenenwinst maakten die je nu af en toe in het nieuws voorbij ziet komen. Ze hebben een risico genomen, hun geld geïnvesteerd in iets nieuws, en daar de vruchten van geplukt toen de nieuwe munten aan bleken te slaan. Geluk, inzicht, hoe je het ook wil noemen, zij hebben het gehad. Maar slapend rijk zonder risico te lopen? Dat niet. De munten hadden ook kunnen mislukken. Ze hadden ook verlies kunnen maken, of hun investeringen juist op een veel te vroeg moment kunnen laten uitbetalen, en op die manier een stuk minder geld hebben verdiend.

Kan het nu nog?

Nu we weten dat de meeste cryptomiljonairs mensen zijn die in een heel vroeg stadium hebben ingelegd, vraag je je wellicht af of het ook nu nog mogelijk is om mooie winsten te behalen. Nieuw zijn de munten tenslotte niet meer te noemen.

Het antwoord is duidelijk: ja, dat kan. Er komen ten eerste nog steeds nieuwe munten bij, en zeker in dat beginstadium kun je veel geluk hebben met fluctuerende koersen. Ook kun je door simpelweg te investeren op het moment dat bijvoorbeeld de Verge koers laag staat en te verkopen als deze stijgt nog steeds prima winsten behalen. Miljonair worden, dat is en blijft lastig, maar of je nu aan de slag gaat met Bitcoin of Stellar, de kans is er nog steeds. Je moet er risico voor durven en kunnen nemen, inzicht hebben en zeker ook geluk, maar winsten zijn nog steeds heel goed mogelijk.