Home Algemeen Zo laat je jouw verhuizing soepel verlopen

Zo laat je jouw verhuizing soepel verlopen

0
Zo laat je jouw verhuizing soepel verlopen

Hoe zorg je ervoor dat je verhuizing soepel verloopt als je dit artikel aan het lezen bent ben je waarschijnlijk zelf een verhuizing aan het plannen. En als je hiermee bezig bent weet je ook dat het plannen van een verhuizing best wel pittig is! Daarom lees je in deze blog tips hoe je jouw verhuizing zo soepel mogelijk laat verlopen, zodat het een stuk minder stress geeft. Lees snel verder voor handige tips om je verhuizing soepel te laten verlopen!!

Maak een strakke planning én hou je eraan

Een planning is het aller allerbelangrijkste als je gaat verhuizen. Zonder een plan kom je nergens en wordt deze dag één grote chaos. Ga dus eerst na wanneer je wilt gaan verhuizen, bepaal dit op basis van de dag dat je uit je oude huis mag, én de dag dat je in je nieuwe huis terecht kan. Heb je bijvoorbeeld een week speling? Gebruik deze dan ook en ga op de eerste dag verhuizen, zodat je nog de rest van de week hebt om andere zaken aan te pakken.

Koop genoeg materiaal

Zorg ervoor dat je in één keer alles in huis haalt wat je nodig hebt. Bijvoorbeeld dozen kopen, luchtkussenfolie, tape, een tape dispenser, stickers om te markeren, viltstiften: haal alles in huis! Niets is vervelender dan misgrijpen wanneer je er net lekker in zit. Zorg er ook voor dat je de dozen op de zijkanten markeert, in plaats van de bovenkanten. Dozen worden namelijk vaak op elkaar gestapeld bij een verhuizing en dan kan je niet goed zien wat er in de doos zit.

De dag zelf: kies het perfecte aantal mensen

De dag zelf is natuurlijk ook heel belangrijk. Het meest belangrijke aan je verhuisdag is dat je het perfecte aantal mensen hebt. Met te weinig sjouw je jezelf helemaal kapot, maar met teveel loop je elkaar constant voor de voeten. Zorg dus sowieso voor 2 krachtpatsers, 2 snelle mensen en 1 coördinator. Maak een menselijke ketting zodat je elkaar op de trap niet constant in de weg loopt: succes gegarandeerd!

Vergeet deze handige tips niet

Moet je zware en ingewikkelde objecten zoals een bank, koelkast, of wasmachine verhuizen? Probeer (als je er niet teveel waarde aan hecht) deze spullen te verkopen, zodat je dit voor je nieuwe huis opnieuw kunt kopen. Dan wordt het meteen geïnstalleerd en geleverd, wat een hoop gedoe scheelt. Verhuizen van deze objecten is namelijk een hel!

Vorig artikel Wil jij naar Italië? Ga naar Le Marche!
Volgend artikel Wat komt er kijken bij een crematie?
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!