Home Algemeen Zomerse modetrends die je in het najaar prima kunt doorzetten

Zomerse modetrends die je in het najaar prima kunt doorzetten

0
Zomerse modetrends die je in het najaar prima kunt doorzetten

De meeste scholen zijn weer begonnen, het werk wordt ook weer wat drukker en ons ‘gewone’ ritme is weer terug van weggeweest. Ondanks dat we de komende week nog wat mooie dagen in het vooruitzicht hebben, komt ook de zomer langzaam maar zeker aan zijn eind. Wat hebben we mogen genieten van de zonnestralen en temperaturen! De jurkjes, rokjes en topjes zijn vrijwel de hele zomer buiten de kast geweest. Heerlijk! Om nog een klein beetje in de zomerse sferen te blijven, geven wij hier een aantal zomerse modetrends die je bést kunt doorzetten naar de herfst.

Elke dag rokjesdag

Voor wie bang was dat de rokjes de komende maanden weer achter in de kast belanden: dat hoeft dus absoluut niet. Deze zomer zaken we veel ‘fladderrokjes’ met verschillende laagjes. Basic kleuren, stipjes en hier en daar zelfs steeds meer panterprint. Zolang de temperaturen het vriespunt nog niet bereiken, kunnen we deze heerlijke kledingstukken nog gewoon blijven dragen. Sla voor een prikkie een paar goede panties in en draag ze met leukste sneakers of stoere boots. Een mooi lang vest over je top of een lekker truitje staat hartstikke leuk op zo’n rokje!

Ditzelfde kan natuurlijk met je jurkjes. Vaak is er een duidelijk verschil tussen zomer en winterjurken, maar dat hoeft echt niet meer. Juist een lekker licht en fladderig jurkje of rokje leukt je outfit lekker op. Wanneer je het combineert met een goede warme trui of lang dik vest, ben jij fashionable klaar voor de kou!

Sieraden

Wat we het afgelopen seizoen veel zagen, zijn ware party’s op het gebied van sieraden. Meerdere oorbelletjes in een oor zorgen voor een ware earparty, maar ook de armparty met minimalisatische kleine zilveren armbanden, doen het nog steeds goed. Sterker nog: juíst in het najaar moet je deze sieraden gewoon blijven draaien. De droevigheid en somberheid die de donkere dagen soms meebrengen, mogen best worden opgefleurd met leuke details!

De hoofd- en haarbanden

Iedere kledingwinkel of webshop doet er aan mee: de hoofd- en haarbanden in alle kleuren, materialen en printjes. Van streepjes en bloemetjes tot effen kleuren en fijne zachte stofjes. In de zomer zorgen deze accessoires voor een lekkere festival- of ibiza-look, maar in het najaar of de winter houdt het ons hoofd en oren stiekem ook gewoon heerlijk warm. Tijdloos? Weet ik niet. Maar voorlopig zijn ze nog hartstikke hip!

Wist je trouwens dat okergeel helemaal hip is dit najaar? Zo houdt je ook nog een beetje zomer in je outfit. En weer een reden om lekker te gaan winkelen voor een nieuwe outfit.

Vorig artikel Een nieuw avontuur! Verhuizen naar het buitenland
Volgend artikel 3x ontdek ons eigen mooie Kikkerlandje
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!